דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חרוסת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חרוסת

חרוסת

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
אחד הכוכבים הבלתי מעורערים של שולחן הסדר.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
תפוח עץ מסוג זהוב מגוררים דק
0.5  שקית
אגוזי מלך קצוצים
3  כפות
צימוקים מהסוג הבהיר
0.5  כפית
קינמון טחון
0.25  כפית
זנגביל
0.5  כוס
יין אדום
2  כפות
קמח מצה
1  כפית
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    משרים את הצימוקים כחצי שעה ביין.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את תפוחי העץ עם הקינמון והסוכר. מתבלים בזנגביל, יוצקים את היין והצימוקים ובוחשים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את קמח המצה בהדרגה, עד לקבלת הסמיכות הנדרשת.
חרוסת

שלב 1 מתוך 3

משרים את הצימוקים כחצי שעה ביין.

חרוסת

שלב 2 מתוך 3

מערבבים את תפוחי העץ עם הקינמון והסוכר. מתבלים בזנגביל, יוצקים את היין והצימוקים ובוחשים היטב.

חרוסת

שלב 3 מתוך 3

מוסיפים את קמח המצה בהדרגה, עד לקבלת הסמיכות הנדרשת.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • דל במלח

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חרוסת בנוסח אשכנז

    חרוסת בנוסח אשכנז

    15 דקות קל
  • חרוסת עיראקית

    חרוסת עיראקית

    5 דקות קל
  • חרוסת

    חרוסת

    20 דקות קל
  • חרוסת עם תמרים, בוטנים ואגוזים

    חרוסת עם תמרים, בוטנים ואגוזים

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים