דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טארט פירות ופודינג וניל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טארט פירות ופודינג וניל

טארט פירות ופודינג וניל

(1)
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
קינוח מרשים אך קל להכנה של טארט ממולא בפודינג ותותים

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
150  גרם
חמאה קרה וחתוכה לקוביות
100  גרם
אבקת סוכר
30  גרם
קמח שקדים
2 
ביצה (גודל קטן)
1  קורט
מלח
250  גרם
קמח לבן
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  כוס
חלב (200 מ"ל)
1  מיכל
יוגורט
1  חבילה
תות שדה חצויים או כל פרי אחר שאוהבים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מוזגים כוס חלב לקערה. מוסיפים את אבקת האינסטנט ומערבבים היטב בעזרת מטרפה. מוסיפים את היוגורט ומערבבים. מכניסים למקרר
  • שלב 2

    0 דקות
    מכינים בינתיים את הבצק. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • שלב 3

    0 דקות
    בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה, אבקת סוכר, אבקת שקדים, קמח ומלח למרקם חולי.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הביצים בבת אחת ומערבבים עד שהביצים נעלמות בבצק.
  • שלב 5

    0 דקות
    מקררים מעט את הבצק במקרר.
  • שלב 6

    0 דקות
    מרדדים את הבצק ומעבירים לתבנית פאי. מחוררים מעט את הבצק במזלג ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-15 דקות (עד שהבצק מזהיב).
  • שלב 7

    0 דקות
    כשהבצק מתקרר מוזגים מעל את פודינג הוניל ומקשטים בתותים או במגוון פירות שאוהבים.
טארט פירות ופודינג וניל

שלב 1 מתוך 7

מוזגים כוס חלב לקערה. מוסיפים את אבקת האינסטנט ומערבבים היטב בעזרת מטרפה. מוסיפים את היוגורט ומערבבים. מכניסים למקרר

טארט פירות ופודינג וניל

שלב 2 מתוך 7

מכינים בינתיים את הבצק. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

טארט פירות ופודינג וניל

שלב 3 מתוך 7

בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה, אבקת סוכר, אבקת שקדים, קמח ומלח למרקם חולי.

טארט פירות ופודינג וניל

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים את הביצים בבת אחת ומערבבים עד שהביצים נעלמות בבצק.

טארט פירות ופודינג וניל

שלב 5 מתוך 7

מקררים מעט את הבצק במקרר.

טארט פירות ופודינג וניל

שלב 6 מתוך 7

מרדדים את הבצק ומעבירים לתבנית פאי. מחוררים מעט את הבצק במזלג ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-15 דקות (עד שהבצק מזהיב).

טארט פירות ופודינג וניל

שלב 7 מתוך 7

כשהבצק מתקרר מוזגים מעל את פודינג הוניל ומקשטים בתותים או במגוון פירות שאוהבים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ל לימור

שלום מה גודל התבנית? האם ניתן להכין את הבצק היום ומחר להכין את מלית הוניל? תודה

מערכת בישולים

היי, תבנית בקוטר 24 ס"מ. בהחלט אפשר להכין יום לפני ולשמור במקרר ולמחרת את המלית. חג שמח 🌸

הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • חגיגה
  • עוגות
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • יום הולדת

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • טארט מעמול תפוחים ותמרים

    טארט מעמול תפוחים ותמרים

    בינוני
  • טארט טריקולד פתיבר

    טארט טריקולד פתיבר

    120 דקות בינוני
  • טארט שוקולד מ-6 מרכיבים בלבד!

    טארט שוקולד מ-6 מרכיבים בלבד!

    60 דקות קל
  • האלגנטית: טארט וניל ופירות סגולים

    האלגנטית: טארט וניל ופירות סגולים

    קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים