דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טארט פתיתים ובצל מקורמל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טארט פתיתים ובצל מקורמל

טארט פתיתים ובצל מקורמל

(0)
50 דקות
קל
מתכונאי/ת: בתיה שורק
מהפתיתים האהובים אפשר גם להכין קלתית פריכה וטעימה ועליה טופ של בצל וגבינות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
פתיתים אפויים קוסקוס מבושלים
2 
ביצה
100  גרם
גבינת מוצרלה מגוררת
1  ענף
תימין
30  גרם
חמאה
5 
בצל לבנים וסגולים, פרוסים דק
2  ענפי
תימין
1  קורט
אגוז מוסקט
100  גרם
גבינת מוצרלה מגוררת
0.5  מיכל
שמנת מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    להכנת הקלתית – מערבבים בקערה את הפתיתים, 100 גרם גבינה מגוררת, 2 ביצים, מלח, פלפל שחור ושום גבישי לפי הטעם וחופן עלי תימין. משטחים, מהדקים היטב ויוצרים שוליים.
  • שלב 2

    15 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות 15 דקות.
  • שלב 3

    10 דקות
    להכנת המלית - במחבת על אש בינונית מחממים חמאה, מוסיפים את הבצל, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, קורט אגוז מוסקט, ומטגנים עד שהבצל מקורמל. מעבירים לקערה, מוסיפים 1/2 מיכל שמנת מתוקה וחצי מכמות המוצרלה (50 גרם), מערבבים היטב.
  • שלב 4

    20 דקות
    יוצקים על גבי הקלתית, מפזרים את יתרת המוצרלה (50 גרם) ואופים עוד 20 דקות, עד השחמה.
טארט פתיתים ובצל מקורמל

שלב 1 מתוך 4

להכנת הקלתית – מערבבים בקערה את הפתיתים, 100 גרם גבינה מגוררת, 2 ביצים, מלח, פלפל שחור ושום גבישי לפי הטעם וחופן עלי תימין. משטחים, מהדקים היטב ויוצרים שוליים.

טארט פתיתים ובצל מקורמל

שלב 2 מתוך 4

אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות 15 דקות.

טארט פתיתים ובצל מקורמל

שלב 3 מתוך 4

להכנת המלית - במחבת על אש בינונית מחממים חמאה, מוסיפים את הבצל, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, קורט אגוז מוסקט, ומטגנים עד שהבצל מקורמל. מעבירים לקערה, מוסיפים 1/2 מיכל שמנת מתוקה וחצי מכמות המוצרלה (50 גרם), מערבבים היטב.

טארט פתיתים ובצל מקורמל

שלב 4 מתוך 4

יוצקים על גבי הקלתית, מפזרים את יתרת המוצרלה (50 גרם) ואופים עוד 20 דקות, עד השחמה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חלבי
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • מהתנור
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנה עיקרית
  • אוכל מקומי
  • מנה עליונה
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • טארט מעמול תפוחים ותמרים

    טארט מעמול תפוחים ותמרים

    בינוני
  • טארט טריקולד פתיבר

    טארט טריקולד פתיבר

    120 דקות בינוני
  • טארט שוקולד מ-6 מרכיבים בלבד!

    טארט שוקולד מ-6 מרכיבים בלבד!

    60 דקות קל
  • האלגנטית: טארט וניל ופירות סגולים

    האלגנטית: טארט וניל ופירות סגולים

    קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים