דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טבחה טריפוליטאית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טבחה טריפוליטאית

טבחה טריפוליטאית

(5)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: לאה סקאל
תבשיל עוף ואפונה, עם רוטב עגבניות מהמם שרק תרצו לנגב עם לחם כפרי או חלה של יום שישי.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל גדול
4  שיני
שום
1  שקית
אפונה
2  כפות
רסק עגבניות
2  כפות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
8 
שוק עוף
2  כפות
פפריקה אדומה מתוקה
5  גבעולים
סלרי חתוכים לרצועות
4 
גזר
3  כפות
שמן קנולה
1  כוס
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל בשמן עד שקיפות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים פפריקה מתוקה ולאחר כמה דקות מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים כמה דקות. מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים שיני שום, אבקת מרק עוף ומערבבים. מנמיכים את האש ומוסיפים את העוף ויתר הירקות ומערבבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מבשלים על אש קטנה עד שהירקות מתרככים והתבשיל ועסיסי.
  • שלב 5

    1 דקות
    מגישים עם אורז, או מנגבים עם לחם. *ניתן להמיר את שוקי העוף בכנפי עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
טבחה טריפוליטאית

שלב 1 מתוך 5

מטגנים את הבצל בשמן עד שקיפות.

טבחה טריפוליטאית

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים פפריקה מתוקה ולאחר כמה דקות מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים כמה דקות. מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה.

טבחה טריפוליטאית

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים שיני שום, אבקת מרק עוף ומערבבים. מנמיכים את האש ומוסיפים את העוף ויתר הירקות ומערבבים.

טבחה טריפוליטאית

שלב 4 מתוך 5

מבשלים על אש קטנה עד שהירקות מתרככים והתבשיל ועסיסי.

טבחה טריפוליטאית

שלב 5 מתוך 5

מגישים עם אורז, או מנגבים עם לחם. *ניתן להמיר את שוקי העוף בכנפי עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ו ויקי

עוד מעט בודקים.

הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • טבחה חומוס ובשר

    טבחה חומוס ובשר

    60 דקות קל
  • טבחה - בשר עם שעועית וירק

    טבחה - בשר עם שעועית וירק

    200 דקות קל
  • טבחה - סיסי

    טבחה - סיסי

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים