המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל בשמן עד שקיפות.
מוסיפים פפריקה מתוקה ולאחר כמה דקות מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים כמה דקות. מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים שיני שום, אבקת מרק עוף ומערבבים. מנמיכים את האש ומוסיפים את העוף ויתר הירקות ומערבבים.
מבשלים על אש קטנה עד שהירקות מתרככים והתבשיל ועסיסי.
מגישים עם אורז, או מנגבים עם לחם. *ניתן להמיר את שוקי העוף בכנפי עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0