דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טבחה - סיסי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טבחה - סיסי

טבחה - סיסי

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שרית פשה
תבשיל הבשר בשעועית של סיסי, יחד עם סלט טירשי כתום וטעים ליד ועל קוסקוס - והנה ארוחה מושלמת

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
שעועית לימה מושרית ללילה, שטופה ומורתחת כשעה
1  ראש
שום חתוך
1  כף
רסק עגבניות מלאה
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה לפי הטעם
1  כוס
מים רותחים
1  קילוגרם
בשר בקר מס' 8
4 
תפוח אדמה חצויום קלופים
1  כפית
מלח
0.25 
דלעת מורתחת, ומסוננת
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
קימל טחון
1 
לימון
0  לפי הטעם
מלח
1  כפית
שמן זית
2  שיני
שום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    60 דקות
    את השעועית שהושרתה במים כל הלילה מבשלים במשך 60 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים שמן בסיר, מוסיפים ראש שלם של שום, מזהיבים אותו קלות. מוסיפים כף רסק עגבניות וכף פפריקה מתוקה. מניחים לבלילה להשחים מעט, ומוסיפים מים.
  • שלב 3

    90 דקות
    מסדרים את הבשר האדום בתוך הסיר, מבשלים כ-90 דקות.
  • שלב 4

    60 דקות
    מוסיפים את תפוחי האדמה החצויים. מוסיפים מלח ומבשלים כ-60 דקות נוספות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים יחד את כל חומרי הטירשי.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים יחד. זה טעים!!!
טבחה - סיסי

שלב 1 מתוך 6

את השעועית שהושרתה במים כל הלילה מבשלים במשך 60 דקות.

טבחה - סיסי

שלב 2 מתוך 6

מחממים שמן בסיר, מוסיפים ראש שלם של שום, מזהיבים אותו קלות. מוסיפים כף רסק עגבניות וכף פפריקה מתוקה. מניחים לבלילה להשחים מעט, ומוסיפים מים.

טבחה - סיסי

שלב 3 מתוך 6

מסדרים את הבשר האדום בתוך הסיר, מבשלים כ-90 דקות.

טבחה - סיסי

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את תפוחי האדמה החצויים. מוסיפים מלח ומבשלים כ-60 דקות נוספות.

טבחה - סיסי

שלב 5 מתוך 6

מערבבים יחד את כל חומרי הטירשי.

טבחה - סיסי

שלב 6 מתוך 6

מגישים יחד. זה טעים!!!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • טבחה טריפוליטאית

    טבחה טריפוליטאית

    80 דקות בינוני
  • טבחה חומוס ובשר

    טבחה חומוס ובשר

    60 דקות קל
  • טבחה - בשר עם שעועית וירק

    טבחה - בשר עם שעועית וירק

    200 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים