דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טבחה חומוס ובשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טבחה חומוס ובשר

טבחה חומוס ובשר

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: פאולין שובל
תבשיל מהביל, מנחם וטעים של בית, כזה שמפיץ ריחות משגעים. השדרוג - מגישים על קוסקוס שמכינים בכמה דקות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
קוסקוס בינוני 350 גר אסם
1  קילוגרם
בשר בקר מס' 2 - רולדת בשר מס׳ 5
1  חבילה
גרגירי חומוס
5 
תפוח אדמה
1 
בצלים גדול קצוץ
0.5  כוס
שמן צמחי
20  גרם
פלפלים יבשים (כחופן)
2  כפות
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
פפריקה אדומה חריפה (לא חובה)
3  כפות
רסק עגבניות
1.5  כפיות
כמון טחון
1  כפית
פלפל שחור
1  כפית
אבקת שום
1  כפית
תבלין גריל עוף
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מרתיחים את הבשר עם חופן עלי דפנה ופלפל אנגלי.
  • שלב 2

    1 דקות
    שומרים את המים – נשתמש בהם לתבשיל.
  • שלב 3

    5 דקות
    מטגנים את הבצל, מוסיפים חופן פלפלים יבשים, רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים היטב, מוסיפים תפוח אדמה ומערבבים, מוסיפים 4-5 כוסות מים (המים מהרתחת הבשר). מוסיפים חומוס ובשר.
  • שלב 4

    10 דקות
    מבשלים 10 דקות על אש גבוהה ואז מנמיכים את הלהבה.
  • שלב 5

    5 דקות
    מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל גבי האריזה ומגישים את הטבחה מעל.
  • שלב 6

    75 דקות
    מבשלים עוד שעה ורבע בערך.
טבחה חומוס ובשר

שלב 1 מתוך 6

מרתיחים את הבשר עם חופן עלי דפנה ופלפל אנגלי.

טבחה חומוס ובשר

שלב 2 מתוך 6

שומרים את המים – נשתמש בהם לתבשיל.

טבחה חומוס ובשר

שלב 3 מתוך 6

מטגנים את הבצל, מוסיפים חופן פלפלים יבשים, רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים היטב, מוסיפים תפוח אדמה ומערבבים, מוסיפים 4-5 כוסות מים (המים מהרתחת הבשר). מוסיפים חומוס ובשר.

טבחה חומוס ובשר

שלב 4 מתוך 6

מבשלים 10 דקות על אש גבוהה ואז מנמיכים את הלהבה.

טבחה חומוס ובשר

שלב 5 מתוך 6

מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל גבי האריזה ומגישים את הטבחה מעל.

טבחה חומוס ובשר

שלב 6 מתוך 6

מבשלים עוד שעה ורבע בערך.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חברים
  • קטניות
  • אמצע שבוע
  • מנת ירקות/פירות
  • מנה עיקרית
  • אוכל מקומי
  • בישול בסיר
  • מנה עליונה
  • אוכל מרוקאי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • אוכל מזרח תיכוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • טבחה טריפוליטאית

    טבחה טריפוליטאית

    80 דקות בינוני
  • טבחה - סיסי

    טבחה - סיסי

    180 דקות בינוני
  • טבחה - בשר עם שעועית וירק

    טבחה - בשר עם שעועית וירק

    200 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים