דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טבית - חמין עירקי של אתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טבית - חמין עירקי של אתי

טבית - חמין עירקי של אתי

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: אתי עובדיה
יום שבת הוא רק תירוץ להכין את הקדרה המהממת הזאת. מתנה של המטבח העירקי לכל מי שאוהב אוכל מנחם

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
עוף מחולקים, או חלקי עוף
1.5  כוסות
אורז ארוך
2.75  כוסות
מים
2 
עגבנייה חתוכות לקוביות
2 
בצל חתוכים לקוביות
2  כפות
פפריקה אדומה מתוקה או לפי הטעם
0.5  כפית
פלפל שחור או לפי הטעם
0.5  כפית
קינמון טחון לפי הטעם
1  כפית
מלח לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצלים להזהבה מוסיפים את העגבניות. ממשיכים בטיגון את האורז מטגנים בסיר נפרד בשמן.
  • שלב 2

    3 דקות
    מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-3 דקות. בסיר הבצלים והעגבניות מוסיפים פפריקה, פלפל שחור, קינמון ומלח. בוחשים ומוסיפים לסיר האורזבוחשים ואחר כך מעבירים לפלטה.
  • שלב 3

    4 דקות
    להוסיף חלקי עוף מטוגנים במעט שמן כ-4 דקות לסיר האורז שבושל ומוכן לפלטה. שמים על הפלטה כל הלילה. בתאבון אתי.
טבית - חמין עירקי של אתי

שלב 1 מתוך 3

מטגנים את הבצלים להזהבה מוסיפים את העגבניות. ממשיכים בטיגון את האורז מטגנים בסיר נפרד בשמן.

טבית - חמין עירקי של אתי

שלב 2 מתוך 3

מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-3 דקות. בסיר הבצלים והעגבניות מוסיפים פפריקה, פלפל שחור, קינמון ומלח. בוחשים ומוסיפים לסיר האורזבוחשים ואחר כך מעבירים לפלטה.

טבית - חמין עירקי של אתי

שלב 3 מתוך 3

להוסיף חלקי עוף מטוגנים במעט שמן כ-4 דקות לסיר האורז שבושל ומוכן לפלטה. שמים על הפלטה כל הלילה. בתאבון אתי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין טבית עיראקי

    חמין טבית עיראקי

    760 דקות בינוני
  • טבית

    טבית

    720 דקות בינוני
  • טבית

    טבית

    720 דקות מאתגר
  • טבית של יוצאי עיראק

    טבית של יוצאי עיראק

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים