דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טבית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טבית

טבית

(0)
720 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: איציק עוז
טבית, חמין, קדרת בשר בבישול ארוך - לא משנה איך תקראו לזה או מאיפה זה הגיע, זה טעים ומושלם לארוחת שבת צהריים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
עוף שלם
1  קילוגרם
אורז ארוך
3 
עגבנייה בשלות
2 
בצל קצוצים
100  גרם
רסק עגבניות
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
בהרט
0  לפי הטעם
הל טחון טחון
1  טיפה
קינמון טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

720 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מאדים את הבצל במעט שמן, מוסיפים עגבניות קצוצות ומאדים עד שהן מתרככות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים רסק ותבלינים מערבבים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את האורז השטוף וכוס מים מבשלים תוך ערבוב עד שהמים נספגים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכבים את האש, שמים במרכז את העוף. אפשר להוסיף תפוחי אדמה קלופים מתובלים במלח ופלפל.
  • שלב 5

    0 דקות
    אני מניחה מעל נייר אפייה ומעליו ביצים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכניסים לתנור מחומם לחום 200 מעלות לחצי שעה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מנמיכים את החום ל-100 מעלות ומשאירים לכל הלילה.
טבית

שלב 1 מתוך 7

מאדים את הבצל במעט שמן, מוסיפים עגבניות קצוצות ומאדים עד שהן מתרככות.

טבית

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים רסק ותבלינים מערבבים היטב.

טבית

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים את האורז השטוף וכוס מים מבשלים תוך ערבוב עד שהמים נספגים.

טבית

שלב 4 מתוך 7

מכבים את האש, שמים במרכז את העוף. אפשר להוסיף תפוחי אדמה קלופים מתובלים במלח ופלפל.

טבית

שלב 5 מתוך 7

אני מניחה מעל נייר אפייה ומעליו ביצים.

טבית

שלב 6 מתוך 7

מכניסים לתנור מחומם לחום 200 מעלות לחצי שעה.

טבית

שלב 7 מתוך 7

מנמיכים את החום ל-100 מעלות ומשאירים לכל הלילה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין טבית עיראקי

    חמין טבית עיראקי

    760 דקות בינוני
  • טבית

    טבית

    720 דקות מאתגר
  • טבית של יוצאי עיראק

    טבית של יוצאי עיראק

    90 דקות בינוני
  • טבית עוף

    טבית עוף

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים