דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טבית עיראקי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טבית עיראקי

טבית עיראקי

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שני אייל
תבשיל עוף ואורז עם תיבול עיראקי, שימלא את הבית בניחוחות משגעים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כפות
שמן קנולה
2  כוסות
אורז בסמטי נקי ומסונן
1 
בצל חתוך דק
2 
שוק עוף
2 
כרעי הודו
1  כפית
מלח
1  כף
עגבנייה
5  פגזים
הל טחון פתוחים - מפוצחים עם היד
1  כפית
בהרט
0.5  כפית
פלפל
2  כפיות
פפריקה אדומה מתוקה
2  כוסות
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מזהיבים את הבצל עם השמן בסיר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את התבלינים ואת רסק העגבניות ומערבבים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את נתחי העוף ומטגנים קלות מכל הצדדים.
  • שלב 4

    10 דקות
    מוסיפים חצי כוס מים ומביאים לרתיחה. סוגרים את המכסה ומשאירים על האש למשך 10 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים 3 וחצי כוסות מים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 6

    3 דקות
    מוסיפים 2 כוסות אורז (נקי) משאירים על רתיחה למשך 3 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מעבירים לאש קטנה וממשיכים לבשל עם מכסה סגור עד שכל המים נספגים.
  • שלב 8

    0 דקות
    מניחים על פלטת שבת (או בתנור בישול בחום בינוני) למשך 12 שעות לפחות.
טבית עיראקי

שלב 1 מתוך 8

מזהיבים את הבצל עם השמן בסיר.

טבית עיראקי

שלב 2 מתוך 8

מוסיפים את התבלינים ואת רסק העגבניות ומערבבים היטב.

טבית עיראקי

שלב 3 מתוך 8

מוסיפים את נתחי העוף ומטגנים קלות מכל הצדדים.

טבית עיראקי

שלב 4 מתוך 8

מוסיפים חצי כוס מים ומביאים לרתיחה. סוגרים את המכסה ומשאירים על האש למשך 10 דקות.

טבית עיראקי

שלב 5 מתוך 8

מוסיפים 3 וחצי כוסות מים ומביאים לרתיחה.

טבית עיראקי

שלב 6 מתוך 8

מוסיפים 2 כוסות אורז (נקי) משאירים על רתיחה למשך 3 דקות.

טבית עיראקי

שלב 7 מתוך 8

מעבירים לאש קטנה וממשיכים לבשל עם מכסה סגור עד שכל המים נספגים.

טבית עיראקי

שלב 8 מתוך 8

מניחים על פלטת שבת (או בתנור בישול בחום בינוני) למשך 12 שעות לפחות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין טבית עיראקי

    חמין טבית עיראקי

    760 דקות בינוני
  • טבית

    טבית

    720 דקות בינוני
  • טבית

    טבית

    720 דקות מאתגר
  • טבית של יוצאי עיראק

    טבית של יוצאי עיראק

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים