-
שלב 1
0 דקות
מחממים תנור לחום בינוני.
-
שלב 2
0 דקות
מכינים 2 תבניות קוטר 26 משומנות ומקומחות (משתמשים בחד פעמי אם אין בבית).
-
שלב 3
0 דקות
טורפים ביצים, וניל, חמאה ואבקת סוכר היטב לקרם תפוח ואוורירי.
-
שלב 4
0 דקות
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה נפרדת, מקפלים לתערובת החמאה.
-
שלב 5
0 דקות
מוסיפים לסירוגין את החלב.
-
שלב 6
0 דקות
מורחים ½ כמות בכל תבנית, מכניסים לתנור, אופים במשך כ-30 דקות.
-
שלב 7
0 דקות
מוציאים ומצננים לגמרי.
-
שלב 8
0 דקות
מחלצים את העוגות מהתבניות וחוצים בעזרת סכין לחם כל עוגה ל-2 עיגולים דקים, כך שמתקבלות 4 שכבות דקות.
-
שלב 9
0 דקות
בקערה מערבבים חלב עם אינסטנט פודינג וריבת חלב.
-
שלב 10
0 דקות
מקציפים את השמנת לקצפת יציבה.
-
שלב 11
0 דקות
מעבירים את הקצפת לקערת הפודינג וריבת החלב, ומערבבים בתנועות קיפול עד לאחידות.
-
שלב 12
0 דקות
מעבירים 3 כפות קרם למכשיר זילוף בעל צנטר כוכב לקישוט. מאחסנים בקירור.
-
שלב 13
0 דקות
מורחים קרם בין השכבות. (מניחים שכבה ראשונה על צלחת עוגה, מורחים 1/3 מהמילוי ומניחים שכבה נוספת של עוגה, שוב 1/3 מהקרם ושוב עוגה, שוב קרם ושוב עוגה).
-
שלב 14
0 דקות
ממיסים את השוקולד עם השמנת במיקרוגל (או בסיר כפול על אדים), מוסיפים את החמאה והברנדי. מחכים להמסת החמאה ומערבבים לקרם חלק.
-
שלב 15
0 דקות
יוצקים על העוגה ומחליקים במרית מלמעלה. נותנים לשוקולד לטפטף מסביב, על דפנות העוגה.
-
שלב 16
0 דקות
מצננים לפחות שעה.
-
שלב 17
0 דקות
מכסים ומכניסים למקרר. העוגה משתבחת למחרת.
כתוב ביקורת