-
שלב 1
0 דקות
חומרים לתבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ ל-2 ביסקוויטים.
-
שלב 2
5 דקות
מקציפים חלבונים ו-1/4 כוס סוכר לקצף בהיר ותפוח מאוד. מנפים אבקת שקדים, אבקת סוכר, קמח תפוח אדמה וקמח מצה (או קמח תופח כשל"פ, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) לקערה נפרדת ומערבבים.
-
שלב 3
0 דקות
מקפלים את תערובת "היבשים" לתוך הקצף בעזרת מרית, עד קבלת תערובת אחידה ותפוחה.
-
שלב 4
0 דקות
מסמנים על גבי נייר האפייה המונח על תבנית האפייה, 2 עיגולים בקוטר התבנית הקפיצית 24 ס"מ, ומניחים מן התערובת האחידה בעזרת מרית בכל אחד מהם ומשטחים לעובי 1 ס"מ.
-
שלב 5
0 דקות
אופים את הביסקוויטים בחום של 170 מעלות במשך כ-20 דקות, מצננים היטב.
-
שלב 6
0 דקות
מניחים על תחתית התבנית ביסקוויט שקדים אחד ועליו יוצקים את מוס השוקולד. מעליו מניחים ביסקוויט נוסף ומכניסים למקרר.
-
שלב 7
0 דקות
מביאים לרתיחה מיכל אחד של שמנת מתוקה, יוצקים על השוקולד ומערבבים. מכסים בניילון ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
-
שלב 8
0 דקות
מקציפים את מיכל השמנת המתוקה הנוסף, אינסטנט פודינג והתערובת השוקולדית שהתקררה, עד קבלת קצף יציב.
-
שלב 9
0 דקות
מקציפים את החומרים לקצפת יציבה.
-
שלב 10
0 דקות
מוציאים את העוגה מהמקרר ומורחים עליה קרם ריבת חלב ,יוצרים "גומות" על גבי הקרם בעזרת כף או מרית ומפזרים אבקת קקאו.
כתוב ביקורת