דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טורט שוקולד-קפה מפואר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טורט שוקולד-קפה מפואר

טורט שוקולד-קפה מפואר

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
טורט שוקולד חמאתי, עם שכבת קרם וניל, עם שוקולד מגורד מעל, או שכבת מרנג למשקיענים. כך או כך, יהיה טעים

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
שוקולד מריר
120  גרם
חמאה
0.75  כוס
סוכר לבן
4 
ביצה
1  כוס
קמח לבן
2  חבילות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
2  מיכלים
שמנת מתוקה
1.25  כוסות
חלב
4 
חלמון
200  גרם
סוכר לבן
0.5  כוס
מים
100  גרם
שוקולד חלב
1  כף
נס קפה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות ומשמנים תבנית קפיצית.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממסים בסיר אדים כפול את השוקולד והחמאה, מערבבים עד שמתקבל קרם אחיד. מסירים מהכיריים.
  • שלב 3

    3 דקות
    שמים בקערת המערבל את הביצים והסוכר ומקציפים כ-3 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את קרם השוקולד ומערבבים במהירות איטית.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח ומערבבים בעזרת מרית בתנועות קיפול עדינות.
  • שלב 6

    30 דקות
    מעבירים לתבנית משומנת ואופים כ-30 דקות, או עד שהעוגה מתייצבת.
  • שלב 7

    0 דקות
    מצננים את העוגה ומפרידים בסכין את העוגה מדפנות התבנית (אך לא מוציאים אותה). מקררים.
  • שלב 8

    0 דקות
    מקציפים בקערת המערבל את הפודינג, קפה והשמנת והחלב לקרם יציב.
  • שלב 9

    0 דקות
    יוצקים על העוגה ומחליקים את פני הקרם.
  • שלב 10

    90 דקות
    מצננים במקפיא 90 דקות לפחות.
  • שלב 11

    0 דקות
    לממהרים מקשטים עם שוקולד מגורר: מפזרים על העוגה שוקולד מגורר ומגישים.
  • שלב 12

    0 דקות
    למשקיענים מכינים מרנג רך: מקציפים את החלבונים לקצף יציב.
  • שלב 13

    6 דקות
    מכינים סירופ סוכר: מחממים את הסוכר עם חצי כוס מים ל-118 מעלות (כ-6 דקות על להבה בינונית, עד שהבועות צפופות וסמיכות). מסירים מהכיריים וממתינים עד שהבועות הגדולות נעלמות.
  • שלב 14

    0 דקות
    מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה ויוצקים אליהם באטיות את סירופ הסוכר.
  • שלב 15

    0 דקות
    מקציפים עד לקבלת קצף גמיש ויציב.
  • שלב 16

    0 דקות
    מורחים את הקצף בעזרת כף על העוגה הקפואה.
  • שלב 17

    0 דקות
    מחממים כדקה בתנור שחומם ל-200 מעלות במצב גריל או בעזרת "ברנר".
טורט שוקולד-קפה מפואר

שלב 1 מתוך 17

מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות ומשמנים תבנית קפיצית.

טורט שוקולד-קפה מפואר

שלב 2 מתוך 17

ממסים בסיר אדים כפול את השוקולד והחמאה, מערבבים עד שמתקבל קרם אחיד. מסירים מהכיריים.

טורט שוקולד-קפה מפואר

שלב 3 מתוך 17

שמים בקערת המערבל את הביצים והסוכר ומקציפים כ-3 דקות.

טורט שוקולד-קפה מפואר

שלב 4 מתוך 17

מוסיפים את קרם השוקולד ומערבבים במהירות איטית.

טורט שוקולד-קפה מפואר

שלב 5 מתוך 17

מוסיפים את הקמח ומערבבים בעזרת מרית בתנועות קיפול עדינות.

טורט שוקולד-קפה מפואר

שלב 6 מתוך 17

מעבירים לתבנית משומנת ואופים כ-30 דקות, או עד שהעוגה מתייצבת.

טורט שוקולד-קפה מפואר

שלב 7 מתוך 17

מצננים את העוגה ומפרידים בסכין את העוגה מדפנות התבנית (אך לא מוציאים אותה). מקררים.

טורט שוקולד-קפה מפואר

שלב 8 מתוך 17

מקציפים בקערת המערבל את הפודינג, קפה והשמנת והחלב לקרם יציב.

טורט שוקולד-קפה מפואר

שלב 9 מתוך 17

יוצקים על העוגה ומחליקים את פני הקרם.

טורט שוקולד-קפה מפואר

שלב 10 מתוך 17

מצננים במקפיא 90 דקות לפחות.

טורט שוקולד-קפה מפואר

שלב 11 מתוך 17

לממהרים מקשטים עם שוקולד מגורר: מפזרים על העוגה שוקולד מגורר ומגישים.

טורט שוקולד-קפה מפואר

שלב 12 מתוך 17

למשקיענים מכינים מרנג רך: מקציפים את החלבונים לקצף יציב.

טורט שוקולד-קפה מפואר

שלב 13 מתוך 17

מכינים סירופ סוכר: מחממים את הסוכר עם חצי כוס מים ל-118 מעלות (כ-6 דקות על להבה בינונית, עד שהבועות צפופות וסמיכות). מסירים מהכיריים וממתינים עד שהבועות הגדולות נעלמות.

טורט שוקולד-קפה מפואר

שלב 14 מתוך 17

מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה ויוצקים אליהם באטיות את סירופ הסוכר.

טורט שוקולד-קפה מפואר

שלב 15 מתוך 17

מקציפים עד לקבלת קצף גמיש ויציב.

טורט שוקולד-קפה מפואר

שלב 16 מתוך 17

מורחים את הקצף בעזרת כף על העוגה הקפואה.

טורט שוקולד-קפה מפואר

שלב 17 מתוך 17

מחממים כדקה בתנור שחומם ל-200 מעלות במצב גריל או בעזרת "ברנר".

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גביעי טורטייה אפויים במילוי חזה עוף וגוואקמולה

    גביעי טורטייה אפויים במילוי חזה עוף וגוואקמולה

    50 דקות בינוני
  • רול טורטייה עם סלמון ואגס

    רול טורטייה עם סלמון ואגס

    15 דקות בינוני
  • עוגת טורט מדהימה ורכה

    עוגת טורט מדהימה ורכה

    40 דקות בינוני
  • זאכר טורט

    זאכר טורט

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים