דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טראפלס שוקולד מדהימים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טראפלס שוקולד מדהימים

טראפלס שוקולד מדהימים

(0)
15 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שרית פשה
כדור שכולו שוקולד טהור, רך ומתמסר. מחמישה מרכיבים בלבד

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  מיכל
שמנת מתוקה
1  טיפה
מלח
400  גרם
שוקולד מריר קצוץ
25  גרם
חמאה קרה, חתוכה לקוביות קטנות
1  כוס
קקאו לציפוי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים שמנת מתוקה ומלח לסף רתיחה. יוצקים את השמנת החמה על השוקולד, ומערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים קוביות חמאה וטורפים עד שהתערובת מבריקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים לתבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר 6 שעות לפחות, עד שהגנאש קר ומוצק.
  • שלב 4

    0 דקות
    פורסים את הגאנש ל-40-50 ריבועים, בסכין חד טבול במים רותחים. מגלגלים כל ריבוע לכדור, מגלגלים את הכדורים בקקאו.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחזירים לקירור עד ההגשה (ניתן גם להקפיא, אבל לא לשכוח להעביר את הטראפלס להפשרה במקרר לפני ההגשה). בתיאבון!
טראפלס שוקולד מדהימים

שלב 1 מתוך 5

מחממים שמנת מתוקה ומלח לסף רתיחה. יוצקים את השמנת החמה על השוקולד, ומערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.

טראפלס שוקולד מדהימים

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים קוביות חמאה וטורפים עד שהתערובת מבריקה.

טראפלס שוקולד מדהימים

שלב 3 מתוך 5

יוצקים לתבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר 6 שעות לפחות, עד שהגנאש קר ומוצק.

טראפלס שוקולד מדהימים

שלב 4 מתוך 5

פורסים את הגאנש ל-40-50 ריבועים, בסכין חד טבול במים רותחים. מגלגלים כל ריבוע לכדור, מגלגלים את הכדורים בקקאו.

טראפלס שוקולד מדהימים

שלב 5 מתוך 5

מחזירים לקירור עד ההגשה (ניתן גם להקפיא, אבל לא לשכוח להעביר את הטראפלס להפשרה במקרר לפני ההגשה). בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא ביצים
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים
  • עשיר בסיבים תזונתיים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • טראפלס פתיבר ויסקי

    טראפלס פתיבר ויסקי

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים