דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ירקות מוקפצים עם פתיתים וחזה עוף
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ירקות מוקפצים עם פתיתים וחזה עוף

ירקות מוקפצים עם פתיתים וחזה עוף

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
ארוחה שלמה בווק: מקציפים גזרים, בטטות, קישואים, פטריות ונבטים. מוסיפים חזה עוף במרינדה אסיאתית ופתיתים שאוהבים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  חבילה
פתיתים אפויים קוסקוס מבושלים לפי ההוראות
4 
חזה עוף
2 
גזרים
2 
בטטה
3 
פלפל אדום בצבעים שונים
2 
קישוא
0.5  סלסילה
פטריות שמפיניון
0.5  סלסילה
נבטים
0.25 
ג'ינג'ר
1  כף
שמן קנולה להקפצה (עדיף שמן שומשום)
2  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
0  לפי הטעם
מלח גס
0  לפי הטעם
פלפל לבן
1  כף
דבש
1  כף
רוטב נוסח סצ'ואן 290 מ"ל
0  לפי הטעם
מלח גס
0  לפי הטעם
צ'ילי גרוס
2  כפות
שמן קנולה
40  גרם
אגוזי קשיו קלויים
2  גבעולים
בצל ירוק חתוך לרצועות אלכסוניות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הפתיתים לפי הוראות ההכנה בגב השקית.
  • שלב 2

    0 דקות
    חותכים את החזה לנתחים קטנים ומערבבים עם חומרי המרינדה. משהים במקרר.
  • שלב 3

    0 דקות
    חותכים את הגזרים, הבטטות, הפלפלים והקישואים לרצועות דקות.
  • שלב 4

    7 דקות
    מקפיצים בווק עם מעט שמן שומשום כ-7 דקות (לא הרבה מדי שהירקות לא יתרככו).
  • שלב 5

    2 דקות
    פורסים ומוסיפים את הפטריות להקפצה של עוד כ-2 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את הנבטים, הזנגביל, רוטב הסויה, המלח והפלפל הלבן. מקפיצים עוד כדקה ומסירים מהאש.
  • שלב 7

    0 דקות
    מקפיצים את נתחי החזה עם המרינדה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מערבבים את הירקות והחזה עם הפתיתים ומפזרים מעל רצועות בצל ירוק ואגוזי קשיו.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מוקפץ ירקות בניחוחות אסייתים

    מוקפץ ירקות בניחוחות אסייתים

    30 דקות קל
  • עוף וירקות מקורמלים בתנור

    עוף וירקות מקורמלים בתנור

    210 דקות בינוני
  • בשר טחון וירקות ברוטב סויה בסגנון סיני

    בשר טחון וירקות ברוטב סויה בסגנון סיני

    30 דקות בינוני
  • קארי ירקות וחלב קוקוס

    קארי ירקות וחלב קוקוס

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים