דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ירקות ירוקים מוקפצים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ירקות ירוקים מוקפצים

ירקות ירוקים מוקפצים

(0)
15 דקות
קל
מתכונאי/ת: זוהר לוסטיגר-בשן
ירקות ירוקים וקריספיים, בתיבול עדין וטעים, הם ישתלבו נהדר עם כל מנות ארוחת החג

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
אפונה
1  כוס
שעועית ירוקה
1.5  כוסות
ברוקולי
1  ראש
כרוב, סיני (פאק-צ'וי), גולמי
2  שיני
שום
4  כפות
שמן זית
1  כפית
שמן שומשום
3  כפות
רוטב סויה סיני כשר לפסח
1  כף
סילאן
0.25  כוס
שקדים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מבשלים כ-5 דקות במים רותחים את האפונה, השעועית והברוקולי. (אם משתמשים בירקות קפואים, מניחים אותם בקערה עם מים רותחים כ-7 דקות).
  • שלב 2

    5 דקות
    מחממים את שמן הזית בווק על אש גבוהה. מוסיפים את השום, סילאן סויה, רוטב בסיס, מלח ופלפל.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את כל הירקות ומערבבים היטב עד שהם מתרככים מעט.
  • שלב 4

    0 דקות
    מפזרים את השקדים ומגישים.
ירקות ירוקים מוקפצים

שלב 1 מתוך 4

מבשלים כ-5 דקות במים רותחים את האפונה, השעועית והברוקולי. (אם משתמשים בירקות קפואים, מניחים אותם בקערה עם מים רותחים כ-7 דקות).

ירקות ירוקים מוקפצים

שלב 2 מתוך 4

מחממים את שמן הזית בווק על אש גבוהה. מוסיפים את השום, סילאן סויה, רוטב בסיס, מלח ופלפל.

ירקות ירוקים מוקפצים

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את כל הירקות ומערבבים היטב עד שהם מתרככים מעט.

ירקות ירוקים מוקפצים

שלב 4 מתוך 4

מפזרים את השקדים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 2

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ע עינת

תודה על התשובה. חג שמח 🌻

ע עינת

מה זה כרוב סיני?? יש בצילום עלי מנגולד ולא רשום במתכון. האומנם?

מערכת בישולים

היי, מה שנראה בתמונה הוא הכרוב הסיני, נקרא גם פאק צ'וי. ניתן להשיג אותו ברשתות השיווק או אצל הירקנים על מדפי הירקות. אם את לא אוהבת אפשר להמיר לירק ירוק אחר אהוב, או להשתמש ביותר ירק מהמתכון שאת אוהבת. חג שמח 🌸

הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנת ירקות/פירות
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אגרול אפוי עשיר בירקות בקלי קלות

    אגרול אפוי עשיר בירקות בקלי קלות

    30 דקות קל
  • קבב טורקי עם תוספת ירקות צלויים

    קבב טורקי עם תוספת ירקות צלויים

    120 דקות קל
  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים