-
שלב 1
20 דקות
להקציף חלבונים וסוכר, להוסיף חלמונים וקמח. להעביר לתבנית מספר 24 ולאפות בחום בינוני כ-20 דקות.
-
שלב 2
0 דקות
כשהעוגה יוצאת מהתנור, לחורר בה כמה חורים בעזרת קיסם, וליצוק באופן שווה בין שליש לחצי כוס מים. לחכות שהעוגה תתקרר ואז לפורר אותה.
-
שלב 3
0 דקות
להמיס במיקרו שמנת, שוקולד, חמאה, ליקר ולערבב לתערובת אחידה.
-
שלב 4
0 דקות
לערבב את פירורי העוגה, תערובת השוקולד ואת שאר החומרים.
-
שלב 5
0 דקות
ליצור כדורים, לגלגל בקוקוס, להניח בעטרות נייר.
-
שלב 6
0 דקות
לקרר, ניתן להקפיא, הכדורים לא קופאים וניתן להגיש ישירות מהמקפיא, נהדר לימי הקיץ החמים!
כתוב ביקורת