דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כיסונים במילוי תפוחי אדמה וגבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כיסונים במילוי תפוחי אדמה וגבינה

כיסונים במילוי תפוחי אדמה וגבינה

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
בצק ממולא תפוחי אדמה או גבינה, מצוין לשבועות, מעולה לכל השנה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1 
ביצה
0.25  כוס
שמן קנולה
1  כפית
מלח
1  כוס
מים פושרים
3 
תפוח אדמה
1 
בצל גדול, קצוץ מטוגן
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
200  גרם
גבינת עזים מפוררת
50  גרם
גבינה צהובה מגוררת
2 
ביצה
50  גרם
חמאה חתוכה לקוביות
50  גרם
גבינה צהובה מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לערבב את הקמח והמלח, להוסיף את המרגרינה והביצה ולערבב.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוסיף את המים בהדרגה תוך כדי לישה עד לקבלת בצק נעים ולא דביק.
  • שלב 3

    30 דקות
    לכסות ולהשאיר בצד למנוחה כ-30 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    לבשל את תפוחי האדמה ולמעוך אותם.
  • שלב 5

    0 דקות
    להוסיף לתערובת בצל גדול קצוץ מטוגן.
  • שלב 6

    0 דקות
    לתבל עם מלח ופלפל שחור.
  • שלב 7

    0 דקות
    לערבב את הגבינות, להוסיף ביצה, אם התערובת יבשה אפשר להוסיף עוד ביצה, אבל לשים לב שהתערובת לא תצא מימית מדי.
  • שלב 8

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל- 2 או 3 חלקים. מרדדים עלה דק ככל האפשר, קורצים עיגולים עם כוס גדולה, מניחים באמצע כל עיגול כפית מהמלית, מקפלים ומהדקים היטב, להרים ביד אחת ובשניה להדק מסביב.
  • שלב 9

    0 דקות
    להרתיח סיר גדול עם מים ולהוסיף 2 כפות שמן.
  • שלב 10

    15 דקות
    מכניסים את הקרפלך לתוך המים החמים ומבשלים כ- 15 דקות, מוציאים מהסיר עם כף מחוררת ומניחים בצלחת הגשה.
  • שלב 11

    0 דקות
    פורסים שני בצלים לפרוסות דקות, מניחים במחבת עם שמן קר (כדי שיצא קריספי),מטגנים על להבה בינונית עד השחמה.
  • שלב 12

    0 דקות
    לזרות את הבצל על קרפלך תפוחי האדמה.
  • שלב 13

    0 דקות
    חותכים את החמאה לקוביות, מפזרים על הקרפלך גבינה בעודם חמים ולהגיש.
כיסונים במילוי תפוחי אדמה וגבינה

שלב 1 מתוך 13

לערבב את הקמח והמלח, להוסיף את המרגרינה והביצה ולערבב.

כיסונים במילוי תפוחי אדמה וגבינה

שלב 2 מתוך 13

להוסיף את המים בהדרגה תוך כדי לישה עד לקבלת בצק נעים ולא דביק.

כיסונים במילוי תפוחי אדמה וגבינה

שלב 3 מתוך 13

לכסות ולהשאיר בצד למנוחה כ-30 דקות.

כיסונים במילוי תפוחי אדמה וגבינה

שלב 4 מתוך 13

לבשל את תפוחי האדמה ולמעוך אותם.

כיסונים במילוי תפוחי אדמה וגבינה

שלב 5 מתוך 13

להוסיף לתערובת בצל גדול קצוץ מטוגן.

כיסונים במילוי תפוחי אדמה וגבינה

שלב 6 מתוך 13

לתבל עם מלח ופלפל שחור.

כיסונים במילוי תפוחי אדמה וגבינה

שלב 7 מתוך 13

לערבב את הגבינות, להוסיף ביצה, אם התערובת יבשה אפשר להוסיף עוד ביצה, אבל לשים לב שהתערובת לא תצא מימית מדי.

כיסונים במילוי תפוחי אדמה וגבינה

שלב 8 מתוך 13

מחלקים את הבצק ל- 2 או 3 חלקים. מרדדים עלה דק ככל האפשר, קורצים עיגולים עם כוס גדולה, מניחים באמצע כל עיגול כפית מהמלית, מקפלים ומהדקים היטב, להרים ביד אחת ובשניה להדק מסביב.

כיסונים במילוי תפוחי אדמה וגבינה

שלב 9 מתוך 13

להרתיח סיר גדול עם מים ולהוסיף 2 כפות שמן.

כיסונים במילוי תפוחי אדמה וגבינה

שלב 10 מתוך 13

מכניסים את הקרפלך לתוך המים החמים ומבשלים כ- 15 דקות, מוציאים מהסיר עם כף מחוררת ומניחים בצלחת הגשה.

כיסונים במילוי תפוחי אדמה וגבינה

שלב 11 מתוך 13

פורסים שני בצלים לפרוסות דקות, מניחים במחבת עם שמן קר (כדי שיצא קריספי),מטגנים על להבה בינונית עד השחמה.

כיסונים במילוי תפוחי אדמה וגבינה

שלב 12 מתוך 13

לזרות את הבצל על קרפלך תפוחי האדמה.

כיסונים במילוי תפוחי אדמה וגבינה

שלב 13 מתוך 13

חותכים את החמאה לקוביות, מפזרים על הקרפלך גבינה בעודם חמים ולהגיש.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • טראבאדוס - כיסונים מתוקים מהמטבח הספרדי

    טראבאדוס - כיסונים מתוקים מהמטבח הספרדי

    90 דקות בינוני
  • פטאייר - כיסונים אפויים מהמטבח הערבי

    פטאייר - כיסונים אפויים מהמטבח הערבי

    95 דקות בינוני
  • פנצ'רוטי - כיסונים ממולאים בגבינת עיזים וירקות

    פנצ'רוטי - כיסונים ממולאים בגבינת עיזים וירקות

    120 דקות בינוני
  • ורניקס - כיסונים במילוי גבינה

    ורניקס - כיסונים במילוי גבינה

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים