המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים את הסוכר בסיר על אש נמוכה.
מוסיפים את החרדל, הקטשופ והתבלינים.
מוסיפים את מיץ העגבניות והסויה.
מבשלים על אש נמוכה 30 דקות ומתבלים במלח ופלפל.
הרכבת המנה: משרים את הכנפיים ברוטב הברביקיו למשך הלילה, ואז צולים אותן על הגריל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0