המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנקים את הכנפיים וחוצים אותן באמצע על העצם.
שמים את כל הכנפיים בסיר וממלאים מים עד לכיסוי ועוד 2 ס"מ, מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים עוד 5 דקות.
מסננים מהמים ונותנים לכנפיים להתקרר.
מפזרים על הכנפיים מלח, פלפל וקמח ומערבבים היטב שהכנפיים תהיינה מצופות קמח.
מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק. כשהשמן חם מכניסים את הכנפיים, מטגנים 3 דקות ומוציאים לקערה.
שופכים למחבת גדולה את רוטב הבסיס ואת רוטב הצ'ילי החריף ומערבבים קלות. מביאים לרתיחה עד שהכל מבעבע יפה. מכניסים את הכנפיים ומתחילים להקפיץ ולערבב.
מפזרים מעל את השומשום וממשיכים להקפיץ ולערבב עוד 4 דקות, עד שכל הרוטב מסמיך ונדבק לכנפיים.
הצעת הגשה: לפזר מעל פרוסות בצל ירוק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0