מייבשים את הטופו בעזרת נייר מגבת וקורעים אותו לצ'אנקים בגודל בינוני לתוך קערת המרינדה. מערבבים היטב, עד שכל הטופו יצופה במרינדה.
מוסיפים 2 כפות קורנפלור ומערבבים.
שלב 3
25 דקות
מעבירים את הטופו לתבנית משומנת ומשפריצים מעל עוד קצת שמן לשיזוף.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 25 דקות, עד שהטופו נהיה זהוב ומעט קריספי.
שלב 4
5 דקות
מכינים את הרוטב - שמים במחבת כף שמן (אפשר גם חמאה), ואחרי דקה מוסיפים 2 כפות רוטב ברביקיו, 1 כף רוטב צ'ילי ומערבבים. כשהטופו מוכן מוסיפים אותו לרוטב ומערבבים. דואגים שהטופו יהיה מצופה היטב. כשכל הטופו עטוך ברוטב מעבירים לצלחת עם מלא בצל ירוק.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0