מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה, כך שהתיבול יכסה את הכנפיים מכל צדדיהן. מניחים בצד לשעתיים (אפשר לשמור עד יומיים במקרר). מערבבים מדי כמה שעות.
שלב 2
0 דקות
צולים את הכנפיים על רשת המנגל, עד שהעור משחים ונעשה פריך. הופכים כמה פעמים.
שלב 3
0 דקות
לאפייה בתנור, מסדרים את הכנפיים בתבנית בשכבה אחת ואופים בתנור מחומם מראש לחום בינוני-גבוה (200 מעלות) 25-30 דקות, עד שהעור שחום וכמעט שרוף. כדאי להפוך אחרי רבע שעה.
שלב 1
מתוך
3
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה, כך שהתיבול יכסה את הכנפיים מכל צדדיהן. מניחים בצד לשעתיים (אפשר לשמור עד יומיים במקרר). מערבבים מדי כמה שעות.
שלב 2
מתוך
3
צולים את הכנפיים על רשת המנגל, עד שהעור משחים ונעשה פריך. הופכים כמה פעמים.
שלב 3
מתוך
3
לאפייה בתנור, מסדרים את הכנפיים בתבנית בשכבה אחת ואופים בתנור מחומם מראש לחום בינוני-גבוה (200 מעלות) 25-30 דקות, עד שהעור שחום וכמעט שרוף. כדאי להפוך אחרי רבע שעה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0