מחממים שמן במחבת ומטגנים בו את פרחי הכרוביות, עד לקבלת גוון זהוב מכל הכיוונים. מוציאים ומניחים על צלחת עם נייר סופג.
שלב 3
0 דקות
מניחים את הכנפיים בסיר רחב עם שמן זית, ומטגנים אותם מכל הכיוונים, עד לקבלת גוון זהוב. מוציאים את הכנפיים מהסיר, ומניחים בקערה עם נייר סופג.
שלב 4
0 דקות
מכניסים לקערה את העגבניות החלוטות, הבצל ושיני השום. מרסקים עם מעבד מזון ידני עד לקבלת מחית אחידה וחלקה.
שלב 5
5 דקות
מכניסים את מחית העגבניות לסיר, ומבשלים 5 דקות על להבה בינונית גבוהה, עד להסמכת התערובת.
שלב 6
2 דקות
מתבלים את תערובת העגבניות בכמון, פפריקה, כורכום, אבקת מרק עוף, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומטגנים במשך 2 דקות נוספות, עד שהתערובת הופכת סמיכה וצבעה הופך לכתום.
שלב 7
0 דקות
יוצקים לסיר 3 כוסות מים, ומביאים לרתיחה.
שלב 8
45 דקות
מוסיפים את הכנפיים, פרחי הכרובית וקוביות תפוחי האדמה. מוודאים שהמים מגיעים למחצית גובה פרחי הכרובית. מביאים לרתיחה, וממשיכים לבשל עוד 45 דקות (יש לנער את הסיר מדי פעם מצד לצד).
שלב 9
0 דקות
מגישים עם אורז לבן.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
9
טובלים את פרחי הכרובית בקמח, ולאחר מכן בביצה.
שלב 2
מתוך
9
מחממים שמן במחבת ומטגנים בו את פרחי הכרוביות, עד לקבלת גוון זהוב מכל הכיוונים. מוציאים ומניחים על צלחת עם נייר סופג.
שלב 3
מתוך
9
מניחים את הכנפיים בסיר רחב עם שמן זית, ומטגנים אותם מכל הכיוונים, עד לקבלת גוון זהוב. מוציאים את הכנפיים מהסיר, ומניחים בקערה עם נייר סופג.
שלב 4
מתוך
9
מכניסים לקערה את העגבניות החלוטות, הבצל ושיני השום. מרסקים עם מעבד מזון ידני עד לקבלת מחית אחידה וחלקה.
שלב 5
מתוך
9
מכניסים את מחית העגבניות לסיר, ומבשלים 5 דקות על להבה בינונית גבוהה, עד להסמכת התערובת.
שלב 6
מתוך
9
מתבלים את תערובת העגבניות בכמון, פפריקה, כורכום, אבקת מרק עוף, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומטגנים במשך 2 דקות נוספות, עד שהתערובת הופכת סמיכה וצבעה הופך לכתום.
שלב 7
מתוך
9
יוצקים לסיר 3 כוסות מים, ומביאים לרתיחה.
שלב 8
מתוך
9
מוסיפים את הכנפיים, פרחי הכרובית וקוביות תפוחי האדמה. מוודאים שהמים מגיעים למחצית גובה פרחי הכרובית. מביאים לרתיחה, וממשיכים לבשל עוד 45 דקות (יש לנער את הסיר מדי פעם מצד לצד).
שלב 9
מתוך
9
מגישים עם אורז לבן.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0