-
שלב 1
0 דקות
מחממים תנור ל-180 מעלות, מתבלים את הכרעיים במלח, פלפל שחור ומעט מרק תיבול עוף אמיתי אסם.
-
שלב 2
0 דקות
בכלי רחב המתאים לגז ולתנור, מחממים שמן ומשחימים את כרעי העוף מכל הצדדים, עד לקבלת גוון זהוב. שומרים בצד.
-
שלב 3
0 דקות
מוסיפים בצל לקדירה, ומטגנים תוך ערבוב על אש בינונית, עד לקבלת גוון זהוב שקוף, 7-8 דק'.
-
שלב 4
0 דקות
מוסיפים שום, כמון וקינמון, ומערבבים עם הבצל כדקה.
-
שלב 5
0 דקות
מחזירים את העוף לקדירה, מוסיפים מרק, מיץ לימון, פלחי לימון וזיתים. מרתיחים, טועמים ומתקנים במידת הצורך.
-
שלב 6
30 דקות
מכסים ומעבירים לתנור המחומם לעוד כ-20-30 דקות.
-
שלב 7
10 דקות
מסירים את המכסה וצולים עוד 10 דקות. יוצקים מן הנוזלים על העוף מפעם לפעם. מתקנים תיבול ומגישים על אורז, קוסקוס או פתיתים אפויים.
בתיאבון!
כתוב ביקורת