משרים את גריסי הפנינה במשך כ-180 דקות במים. מסננים.
שלב 2
0 דקות
מתבלים את הכרעיים במלח, פלפל, כמון וכורכום.
שלב 3
0 דקות
מחממים שמן בסיר רחב (סיר שניתן אחר כך להכניסו לתנור). מוסיפים לסיר את חלקי העוף והקבנוס, ומטגנים את העוף משני הצדדים, עד שמתקבל גוון זהוב. מוציאים מהסיר ומניחים בקערה.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שהם מקבלים גוון זהוב, מוסיפים שיני שום קצוצות, תפוחי אדמה, גזר, דלעת ועגבניות ומערבבים תוך כדי טיגון. מוסיפים לסיר את גריסי הפנינה ומתבלים במלח, פלפל, עלי הרוזמרין, כמון וכורכום. יוצקים לסיר את היין, ציר עוף וסילאן, ומערבבים.
שלב 5
90 דקות
מחזירים את חלקי העוף לסיר, ומניחים אותם מעל לתערובת גריסי הפנינה והירקות, ומשקעים אותם מעט. סוגרים את הסיר במכסה. מכניסים את הסיר לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 190 מעלות, ואופים במשך כ-90 דקות.
שלב 6
30 דקות
מסירים את המכסה וממשיכים לאפות במשך כ-30 דקות נוספת, או עד שהכרעיים מקבלות גוון זהוב.
שלב 1
מתוך
6
משרים את גריסי הפנינה במשך כ-180 דקות במים. מסננים.
שלב 2
מתוך
6
מתבלים את הכרעיים במלח, פלפל, כמון וכורכום.
שלב 3
מתוך
6
מחממים שמן בסיר רחב (סיר שניתן אחר כך להכניסו לתנור). מוסיפים לסיר את חלקי העוף והקבנוס, ומטגנים את העוף משני הצדדים, עד שמתקבל גוון זהוב. מוציאים מהסיר ומניחים בקערה.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שהם מקבלים גוון זהוב, מוסיפים שיני שום קצוצות, תפוחי אדמה, גזר, דלעת ועגבניות ומערבבים תוך כדי טיגון. מוסיפים לסיר את גריסי הפנינה ומתבלים במלח, פלפל, עלי הרוזמרין, כמון וכורכום. יוצקים לסיר את היין, ציר עוף וסילאן, ומערבבים.
שלב 5
מתוך
6
מחזירים את חלקי העוף לסיר, ומניחים אותם מעל לתערובת גריסי הפנינה והירקות, ומשקעים אותם מעט. סוגרים את הסיר במכסה. מכניסים את הסיר לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 190 מעלות, ואופים במשך כ-90 דקות.
שלב 6
מתוך
6
מסירים את המכסה וממשיכים לאפות במשך כ-30 דקות נוספת, או עד שהכרעיים מקבלות גוון זהוב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0