דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות בטטה - אורנה ואלה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות בטטה - אורנה ואלה

לביבות בטטה - אורנה ואלה

(0)
70 דקות
קל
מתכונאי/ת: ari ran
מתכון ללביבות המושלמות של אורנה ואלה: דקיקות, רכות ופריכות מבחוץ, מתובלות בעידון ומושלמות עם רוטב שמנת ועירית

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.25  קילוגרם
בטטה
1  כף
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
0.5  כפית
מלח
1  כפית
סוכר לבן
1  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0  לפי הטעם
פלפל שחור
1  טיפה
חמאה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    40 דקות
    קולפים את הבטטות וחותכים לרבעים. מאדים אותן בסיר מכוסה עם מעט מאוד מים כ- 40 דקות עד שהן רכות מאוד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים את הבטטות במסננת במשך שעתיים לפחות, כדי שיתקררו ויגירו מקסימום נוזלים. מקררים את הבטטות במקרר כשעה נוספת. בחורף אפשר לא לקרר אותן במקרר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מועכים את הבטטות עם ממחה. מוסיפים את הסויה, המלח, ואם הבטטות לא ממש מתוקות, גם את הסוכר, מערבבים היטב ומוסיפים את הקמח, מערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
  • שלב 4

    15 דקות
    מחממים חמאה במחבת טפלון (אפשר גם שמן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) על להבה בינונית-נמוכה. בעזרת כף נוטלים מהתערובת מסדרים לצורת לביבה ומניחים במחבת. התערובת מאוד דביקה ולא ממש נוחה לעבודה, אפשר בהחלט לעבוד עם ידיים רטובות.
  • שלב 5

    0 דקות
    משטחים מעט את הלביבות על המחבת. הלביבות לא צריכות לצאת ממש עגולות.
  • שלב 6

    10 דקות
    מטגנים כ- 10 דקות, עד שהן משחימות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגישים עם רוטב שמנת ועירית

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • טאפסים
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל
  • לביבות תפוחי אדמה אווריריות

    לביבות תפוחי אדמה אווריריות

    45 דקות קל
  • לביבות תפוחי אדמה קלאסיות

    לביבות תפוחי אדמה קלאסיות

    40 דקות בינוני
  • לביבות תפוחי אדמה וקישואים

    לביבות תפוחי אדמה וקישואים

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים