המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את הבטטה בסיר מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים מכוסה על להבה נמוכה עד שהבטטה רכה. מסננים ממי הבישול משאירים במסננת שעה, מועכים למחית חלקה, מחזירים למסננת לשעה נוספת. מעבירים את מחית הבטטה לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה ולא דביקה, אם יש צורך מוסיפים מעט פירורי לחם.
מחממים במחבת שמן, צרים בכפות ידיים רטובות לביבות שטוחות, טובלים בקמח משני הצדדים ומטגנים עד להזהבה. מניחים על נייר סופג.
מערבבים בקערית את כל רכיבי הרוטב. טועמים ומשפרים תיבול. מגישים עם לביבות בטטה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0