מניחים את הפרוסות על גבי תבנית עם נייר אפייה ואופים 25 דקות, עד שהבטטה מתרככת.
שלב 4
0 דקות
מעבירים את פרוסות הבטטה לקערה ומועכים במזלג.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים מלח, קמח תופח ובצל.
שלב 6
0 דקות
מערבבים היטב.
שלב 7
0 דקות
יוצרים בידיים לביבות ומניחים שוב בתבנית.
שלב 8
0 דקות
מכניסים לתנור.
שלב 9
0 דקות
כעבור חצי שעה מוציאים את התבנית מהתנור והופכים את הלביבות בזהירות בעזרת שתי כפות. הלביבות עדיין רכות, לכן יש להפוך בזהירות ולהשתדל לא לפגוע בצורתן.
שלב 10
20 דקות
מחזירים לתנור לעוד 20 דקות.
שלב 11
1 דקות
מוציאים מהתנור ומחכים שהלביבות יתקררו קצת ויתמצקו. מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה או יוגורט.
לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0