אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות לביבות בטטה וטחינה טבעוניות 7.5 דירוג ממוצע: 4 (6) לביבות אפויות שמתאימות לחנוכה ולסתם יום של חול. הן קלות להכנה, הן בריאות, הן טעימות והן בכלל לא מטוגנות אפרת ליכטנשטט קל11 מצרכים 40 דקות תגובות והערות הקופונים של בישולים הירשמו וקבלו קופונים מותאמים אישית להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות שתפו את המתכון רשימת המצרכים (22 מנות)1 כף שמן 2 בטטות 2 תפוחי אדמה 1 חופן פטרוזיליה 1 כף טחינה גולמית 1 כוס קוואקר להכנה מהירה או ½ כוס פירורי לחם ו־½ כוס קוואקר 0.5 כפית כמון 0.25 כפית כורכום 0.25 כפית קינמון 1 כפית מלח 0.25 כפית פלפל שחור הכנה 1 . מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות וחותכים לרבעים. 2 . מבשלים עד להתרככות, כל ירק בסיר נפרד, בגלל זמני הבישול השונים. 3 . מחממים תנור לחום של 180 מעלות טורבו. מרפדים תבנית בנייר אפייה, מזלפים עליו כף שמן ומורחים על פני הנייר בעזרת נייר סופג. 4 . מסננים את תפוחי האדמה והבטטה ממי הבישול ושמים אותם במעבד מזון. מוסיפים את כל שאר החומרים והתבלינים, מלבד הקוואקר, למעבד המזון, ומעבדים עד לאחידות אבל לא יותר מדי. לחלופין אפשר לערבב הכול בקערה גדולה, ולהיעזר במועך תפוחי אדמה. 5 . מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את הקוואקר ומערבבים היטב. ממתינים כרבע שעה לפני יצירת הקציצות כדי שהקוואקר יספוג את הנוזלים. 6 . בידיים רטובות יוצרים קציצות בגודל כף גדושה, מעצבים לצורת לביבה ומניחים על התבנית. אין צורך לשמור על רווחים. 7 . אופים 20־25 דקות עד שהלביבות מתייצבות, משחימות ונפרדות בקלות מנייר האפייה. מומלץ לטעום אחת ולוודא שהיא מוכנה לפני שאתם מוציאים את כל המגש. 11 מצרכים 40 דקות תגובות והערות מתכונים דומים ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את לביבות בטטה וטחינה טבעוניות ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את לביבות בטטה וטחינה טבעוניות ב1 מתוך 5 לבבותדרג את לביבות בטטה וטחינה טבעוניות ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את לביבות בטטה וטחינה טבעוניות ב2 מתוך 5 לבבותדרג את לביבות בטטה וטחינה טבעוניות ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את לביבות בטטה וטחינה טבעוניות ב3 מתוך 5 לבבותדרג את לביבות בטטה וטחינה טבעוניות ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את לביבות בטטה וטחינה טבעוניות ב4 מתוך 5 לבבותדרג את לביבות בטטה וטחינה טבעוניות ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את לביבות בטטה וטחינה טבעוניות ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 4 (6) יצא טעים? ספרו לכולם! תגובות והערות מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות לביבות בטטה ופרמזן לביבות בטטה ופרמזן דודו בן שמחון נבחרת הבשלנים 6.85405 דירוג ממוצע: 3.5 (185) 10 מצרכיםקל 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות סופגניות קלאסיות סופגניות קלאסיות ניצה ששון נבחרת הבשלנים 6.65714 דירוג ממוצע: 3.5 (140) 11 מצרכיםקל 2:30 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות מעקוד אלג'יראי מעקוד אלג'יראי מרים לוי נבחרת הבשלנים 7.55 דירוג ממוצע: 4 (20) 9 מצרכיםקל 45 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות לביבות תרד עם שקדים לביבות תרד עם שקדים אסתר דולב נבחרת הבשלנים 6.94737 דירוג ממוצע: 3.5 (19) 10 מצרכיםקל 1:10 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות לביבות תפוחים ותות שדה לביבות תפוחים ותות שדה אלונה זוהר נבחרת הבשלנים 8.13333 דירוג ממוצע: 4 (15) 7 מצרכיםקל 20 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות לביבות תפוחי אדמה ובטטה עם גבינות לביבות תפוחי אדמה ובטטה עם גבינות מיתר מאיר 9.67462 דירוג ממוצע: 5 (922) 11 מצרכיםקל 20 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות לביבות תפוחי אדמה וקישואים לביבות תפוחי אדמה וקישואים קרן גליה 8.03921 דירוג ממוצע: 4 (51) 8 מצרכיםבינוני 30 דקות הצג עוד מתכוני חנוכה