דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות בטטה ופרמזן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות בטטה ופרמזן

לביבות בטטה ופרמזן

(3)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: דודו בן שמחון
לביבות בטטה טעימות, בשילוב טעמים נפלא של מתיקות עדינה ומליחות נעימה

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
בטטה גדולות, קלופות וחתוכות לפלחים
2  כפות
שמן זית
1 
בצל גדול קצוץ
1 
ביצה
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
50  גרם
גבינת פרמזן מגוררת
0  לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
0.5  כוס
פטרוזיליה קצוצה דק
1.25  כוסות
פירורי לחם פירורית זהב
1  כוס
שמן קנולה (לטיגון)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הבטטות במים, או מכניסים לתנור עד ריכוך מלא, ומרסקים אותן.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים את הבצל עם השמן, עד להזהבה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים בקערה את הבטטות והבצל, ומוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב.
  • שלב 4

    60 דקות
    מצננים את התערובת במקרר כשעה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרטיבים את הידיים, ומגלגלים את הלביבות. מטגנים במחבת בינונית עם שמן עד מחציתה (טיגון חצי עמוק). בתיאבון!
לביבות בטטה ופרמזן

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את הבטטות במים, או מכניסים לתנור עד ריכוך מלא, ומרסקים אותן.

לביבות בטטה ופרמזן

שלב 2 מתוך 5

מטגנים את הבצל עם השמן, עד להזהבה.

לביבות בטטה ופרמזן

שלב 3 מתוך 5

מערבבים בקערה את הבטטות והבצל, ומוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב.

לביבות בטטה ופרמזן

שלב 4 מתוך 5

מצננים את התערובת במקרר כשעה.

לביבות בטטה ופרמזן

שלב 5 מתוך 5

מרטיבים את הידיים, ומגלגלים את הלביבות. מטגנים במחבת בינונית עם שמן עד מחציתה (טיגון חצי עמוק). בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 2

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
מ מרים

אפשר להכין את הבלילה ערב מראש? ולטגן יום למחרת

מערכת בישולים

היי, אפשר. חג שמח

א אלינוער

לא אוהבת לביבות מטוגנות. הכל אפשרי לאפות ובתפוצה יותר טובה.

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל סוכר
  • גבינות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • פינגר פוד
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • לביבות קמח מצה

    לביבות קמח מצה

    45 דקות קל
  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים