דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות בטטה מושחתות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות בטטה מושחתות

לביבות בטטה מושחתות

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
בבפנים של כל לביבה מסתתרת הפתעה שאחרי הטיגון יוצרת תענוג מושחת - מתכון של גיל חובב

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בטטה קלופות
1  כף
מרק ירקות שורש ר.טבעיים
0.67  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1 
ביצה
20  קוביות
גבינת קשקבל בגודל פרק אצבע
0.25  כוס
שמן קנולה לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קוצצים גס את הבטטות ומבשלים עד ריכוך. מסננים ומשיבים לסיר לעוד חצי דקה כדי להיפטר מעודפי נוזלים. מסירים מהאש.
  • שלב 2

    0 דקות
    מועכים לפירה ומוסיפים קמח, אבקת מרק וביצה. צריכה להתקבל תערובת די סמיכה. אם חסר קמח מוסיפים עוד.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצרים כעשרים כדורי בצק ובכל כדור מניחים קוביית גבינה (או כדורון מוצרלה). מקפידים שהגבינה מכוסה לגמרי בבצק. משטחים ללביבות.
  • שלב 4

    1 דקות
    מטגנים משני הצדדים בשמן לא עמוק (רצוי במחבת טפלון). ניתן להמיר את השמן בחמאה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון..
  • שלב 5

    0 דקות
    כאמור אפשר גם למרוח בשמן ולאפות כרבע שעה מכל צד (סה"כ 30 דקות) בחום בינוני.
לביבות בטטה מושחתות

שלב 1 מתוך 5

קוצצים גס את הבטטות ומבשלים עד ריכוך. מסננים ומשיבים לסיר לעוד חצי דקה כדי להיפטר מעודפי נוזלים. מסירים מהאש.

לביבות בטטה מושחתות

שלב 2 מתוך 5

מועכים לפירה ומוסיפים קמח, אבקת מרק וביצה. צריכה להתקבל תערובת די סמיכה. אם חסר קמח מוסיפים עוד.

לביבות בטטה מושחתות

שלב 3 מתוך 5

יוצרים כעשרים כדורי בצק ובכל כדור מניחים קוביית גבינה (או כדורון מוצרלה). מקפידים שהגבינה מכוסה לגמרי בבצק. משטחים ללביבות.

לביבות בטטה מושחתות

שלב 4 מתוך 5

מטגנים משני הצדדים בשמן לא עמוק (רצוי במחבת טפלון). ניתן להמיר את השמן בחמאה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון..

לביבות בטטה מושחתות

שלב 5 מתוך 5

כאמור אפשר גם למרוח בשמן ולאפות כרבע שעה מכל צד (סה"כ 30 דקות) בחום בינוני.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • תוספות
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • ארוחת צהריים
  • נבחרת בישולים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • לביבות קמח מצה

    לביבות קמח מצה

    45 דקות קל
  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים