דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות ברוקולי - מעדן לצמחונים וגם לאלה שלא
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות ברוקולי - מעדן לצמחונים וגם לאלה שלא

לביבות ברוקולי - מעדן לצמחונים וגם לאלה שלא

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: סיגל כהן
לביבות ברוקולי נימוחות בשילוב גבינה צהובה. אפויות בתנור, וטעימות עד מאוד

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
ברוקולי
0.5  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
1 
ביצה
0.5  כוס
גבינה צהובה מגורדת
1  כפית
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
שום קצוץ לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הברוקולי עד שהוא רך, מסננים, ומועכים לפירה גס (אפשר עם מזלג).
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים פירורי לחם, ביצה, גבינה צהובה, שמן ושום קצוץ.
  • שלב 3

    0 דקות
    מתבלים ויוצרים קציצות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה משומן קלות.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כרבע שעה, הופכים ואופים עוד עשר דקות. בתיאבון!
לביבות ברוקולי - מעדן לצמחונים וגם לאלה שלא

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את הברוקולי עד שהוא רך, מסננים, ומועכים לפירה גס (אפשר עם מזלג).

לביבות ברוקולי - מעדן לצמחונים וגם לאלה שלא

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים פירורי לחם, ביצה, גבינה צהובה, שמן ושום קצוץ.

לביבות ברוקולי - מעדן לצמחונים וגם לאלה שלא

שלב 3 מתוך 5

מתבלים ויוצרים קציצות.

לביבות ברוקולי - מעדן לצמחונים וגם לאלה שלא

שלב 4 מתוך 5

מסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה משומן קלות.

לביבות ברוקולי - מעדן לצמחונים וגם לאלה שלא

שלב 5 מתוך 5

אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כרבע שעה, הופכים ואופים עוד עשר דקות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • לביבות קמח מצה

    לביבות קמח מצה

    45 דקות קל
  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים