המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסננים את האפונה והגזר והתירס ושמים בקערה.
חותכים את הבצל לחתיכות קטנות ומוסיפים.
מגררים את תפוחי האדמה בפומפיה דקה, סוחטים ומוסיפים לקערה.
מוסיפים את התבלינים , הקמח והביצים, מערבבים היטב.
יוצרים לביבות ומטגנים בשמן עד להזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0