דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות כבד ברוטב דובדבנים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות כבד ברוטב דובדבנים

לביבות כבד ברוטב דובדבנים

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: יוני פיינברג
לביבות כבד ברוטב מתקתק

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
תפוח אדמה
1 
גזר
2.5  כפות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1 
ביצה
1  נתח
גרעיני חמניות
150  גרם
כבד עוף
4  כפות
שמן קנולה לטיגון
1  כוס
יין אדום
1  כף
סוכר לבן
1  חבילה
דובדבנים
0.5  צנצנת
דובדבנים מוחמצים מגולענים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים כבדים במעט שמן קנולה במשך דקה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מסירים מהלהבה, ומצננים.
  • שלב 3

    0 דקות
    קוצצים את הכבדים בעזרת סכין, ומעבירים לקערה.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאותה מחבת שופכים דובדבנים מסוכרים ודובדבנים חמוצים מגולענים, כוס יין אדום וכף סוכר. מצמצמים ומרכזים לרוטב. מתקנים תיבול לפי הטעם.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגרדים תפו"א, גזר ובצל, וסוחטים את הנוזלים שהפרישו הירקות, ומוסיפים לקערה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים חופן קטן של גרעיני חמנייה, קמח, ביצה ושום כתוש, ומתבלים במעט מלח ופלפל.
  • שלב 7

    0 דקות
    מטגנים בשמן קנולה עד להזהבה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מעבירים לצלחת הגשה ובכלי נפרד את הרוטב. בתיאבון!
לביבות כבד ברוטב דובדבנים

שלב 1 מתוך 8

מטגנים כבדים במעט שמן קנולה במשך דקה.

לביבות כבד ברוטב דובדבנים

שלב 2 מתוך 8

מסירים מהלהבה, ומצננים.

לביבות כבד ברוטב דובדבנים

שלב 3 מתוך 8

קוצצים את הכבדים בעזרת סכין, ומעבירים לקערה.

לביבות כבד ברוטב דובדבנים

שלב 4 מתוך 8

לאותה מחבת שופכים דובדבנים מסוכרים ודובדבנים חמוצים מגולענים, כוס יין אדום וכף סוכר. מצמצמים ומרכזים לרוטב. מתקנים תיבול לפי הטעם.

לביבות כבד ברוטב דובדבנים

שלב 5 מתוך 8

מגרדים תפו"א, גזר ובצל, וסוחטים את הנוזלים שהפרישו הירקות, ומוסיפים לקערה.

לביבות כבד ברוטב דובדבנים

שלב 6 מתוך 8

מוסיפים חופן קטן של גרעיני חמנייה, קמח, ביצה ושום כתוש, ומתבלים במעט מלח ופלפל.

לביבות כבד ברוטב דובדבנים

שלב 7 מתוך 8

מטגנים בשמן קנולה עד להזהבה.

לביבות כבד ברוטב דובדבנים

שלב 8 מתוך 8

מעבירים לצלחת הגשה ובכלי נפרד את הרוטב. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • לביבות קמח מצה

    לביבות קמח מצה

    45 דקות קל
  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים