דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות כרובית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות כרובית

לביבות כרובית

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של גיל חובב ללביבות כרובית בשרניות וטעימות מטוגנות, או אפויות

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרובית גדולה מאוד (או 2 קטנות)
200  גרם
פירורי לחם פירורית זהב
4 
ביצה
2  כפות
מלח
3  כפיות
פלפל
0.25  כוס
שמן תירס לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים את הכרובית ומפרקים לפרחים גדולים. שמים בקערת פלסטיק עם חצי כוס מים, מכסים בניילון נצמד ומבשלים במיקרו חמש דקות. פותחים, מערבבים, מוסיפים עוד חצי כוס מים ומבשלים עוד חמש דקות. בתום הבישול, הכרובית צריכה להיות רכה אבל לא סמרטוטית.
  • שלב 2

    0 דקות
    מסננים ומרסקים בעזרת דיסקית הצ'יפס במעבד מזון, כך שהכרובית תתפרק לפירורים קטנים מאוד אבל לא תהפוך למחית (לא להשתמש בלהב הפלדה). מי שאין לו מעבד מזון יכול לגרר את הכרובית על פומפייה גסה מאוד, או למעוך במזלג.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לכרובית את הביצים, פירורי הלחם, המלח והפלפל ומערבבים היטב. לשים בידיים כדי להפוך לתערובת שניתן להכין ממנה קציצות. אם התערובת מתפרקת, אפשר להוסיף עוד ביצה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים שמן בעומק חצי ס"מ במחבת גדולה. יוצרים קציצות שטוחות מהתערובת (לוחצים אותן היטב כדי לגבש אותן לקציצות) ומגלגלים בעוד פירורי לחם או בסולת. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים. בתיאבון!
לביבות כרובית

שלב 1 מתוך 4

שוטפים את הכרובית ומפרקים לפרחים גדולים. שמים בקערת פלסטיק עם חצי כוס מים, מכסים בניילון נצמד ומבשלים במיקרו חמש דקות. פותחים, מערבבים, מוסיפים עוד חצי כוס מים ומבשלים עוד חמש דקות. בתום הבישול, הכרובית צריכה להיות רכה אבל לא סמרטוטית.

לביבות כרובית

שלב 2 מתוך 4

מסננים ומרסקים בעזרת דיסקית הצ'יפס במעבד מזון, כך שהכרובית תתפרק לפירורים קטנים מאוד אבל לא תהפוך למחית (לא להשתמש בלהב הפלדה). מי שאין לו מעבד מזון יכול לגרר את הכרובית על פומפייה גסה מאוד, או למעוך במזלג.

לביבות כרובית

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים לכרובית את הביצים, פירורי הלחם, המלח והפלפל ומערבבים היטב. לשים בידיים כדי להפוך לתערובת שניתן להכין ממנה קציצות. אם התערובת מתפרקת, אפשר להוסיף עוד ביצה.

לביבות כרובית

שלב 4 מתוך 4

מחממים שמן בעומק חצי ס"מ במחבת גדולה. יוצרים קציצות שטוחות מהתערובת (לוחצים אותן היטב כדי לגבש אותן לקציצות) ומגלגלים בעוד פירורי לחם או בסולת. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • לביבות קמח מצה

    לביבות קמח מצה

    45 דקות קל
  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים