המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפרקים את הכרובית לפרחים ומבשלים אותה עד שהיא מתרככת.
מורידים מהאש ומועכים במועך יד, כמו פירה.
טוחנים את הקינואה בבלנדר.
מערבבים את כל החומרים יחד ומכניסים למקרר ל-30 דקות.
מחממים מחבת עם שמן לטיגון (לא עמוק) ומטגנים את הלביבות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0