מבשלים את אטריות הביצים במים רותחים למשך 3 דקות, עד שהן מתרככות. מסננים היטב ומניחים לצינון קל.
שלב 2
3 דקות
בקערה גדולה מערבבים את הביצה, הקמח, הקורנפלור, סוכר, פירורי הלחם ותמצית הווניל עד שהתערובת אחידה. ואז מוסיפים את האטריות המבושלות ומערבבים טוב עד שמתקבלת תערובת דביקה אבל לא מדי.
שלב 3
3 דקות
מחממים שמן במחבת רחבה על חום בינוני.
שלב 4
3 דקות
יוצרים לביבות קטנות בעזרת כף ומניחים בזהירות במחבת. מטגנים 2-3 דקות מכל צד עד שהן זהובות ופריכות.
שלב 5
1 דקות
מניחים את הלביבות על רשת טיגון להסרת עודפי שמן.
שלב 6
1 דקות
אופציה לקישוט והגשה - מפזרים מעל אבקת סוכר ומעט ריבה, או טובלים בתערובת סוכר וקינמון.
חשוב לא לבשל את האטריות יותר מדי כדי לשמור על מרקם יציב בלביבות.
מגישים חם.
שלב 1
מתוך
6
מבשלים את אטריות הביצים במים רותחים למשך 3 דקות, עד שהן מתרככות. מסננים היטב ומניחים לצינון קל.
שלב 2
מתוך
6
בקערה גדולה מערבבים את הביצה, הקמח, הקורנפלור, סוכר, פירורי הלחם ותמצית הווניל עד שהתערובת אחידה. ואז מוסיפים את האטריות המבושלות ומערבבים טוב עד שמתקבלת תערובת דביקה אבל לא מדי.
שלב 3
מתוך
6
מחממים שמן במחבת רחבה על חום בינוני.
שלב 4
מתוך
6
יוצרים לביבות קטנות בעזרת כף ומניחים בזהירות במחבת. מטגנים 2-3 דקות מכל צד עד שהן זהובות ופריכות.
שלב 5
מתוך
6
מניחים את הלביבות על רשת טיגון להסרת עודפי שמן.
שלב 6
מתוך
6
אופציה לקישוט והגשה - מפזרים מעל אבקת סוכר ומעט ריבה, או טובלים בתערובת סוכר וקינמון.
חשוב לא לבשל את האטריות יותר מדי כדי לשמור על מרקם יציב בלביבות.
מגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 4