המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הנודלס ״מנה חמה״ לפי ההוראות שעל האריזה.
מערבבים יחד עם הגבינות והביצה.
מחממים את הטוסטר, משמנים אותו קלות.
מניחים כף של תערובת הנודלס והגבינות, סוגרים את הטוסטר וצולים עד לקבלת קראסט צהוב משני צידי הלביבה. מגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0