דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות ספגטי, פסטו וגבינות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות ספגטי, פסטו וגבינות

לביבות ספגטי, פסטו וגבינות

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: ניצן ירדן
לביבה מפתיעה מספגטי, גבינות ופסטו. מתכון שכל המשפחה תאהב מרכיבים שיש לכולם בבית

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פסטה אסם ספגטי 8
2 
ביצה
200  גרם
גבינה צהובה מגוררת
100  גרם
גבינת ריקוטה
0.5  כפית
מלח
0.25  כפית
פלפל
2  כפות
פסטו
2  כפות
קמח
0.5  כוס
שמן קנולה (לטיגון)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    שוברים את הספגטי לרבעים ומבשלים על פי ההוראות שעל גבי האריזה.
  • שלב 2

    1 דקות
    מסננים ושומרים בצד.
  • שלב 3

    2 דקות
    מערבבים את הספגטי המבושל עם שאר מרכיבי המילוי.
  • שלב 4

    1 דקות
    מחממים במחבת רחבה שמן לטיגון.
  • שלב 5

    10 דקות
    בעזרת כף גדולה יוצרים לביבות במחבת ומטגנים 3 דקות מכל צד.
  • שלב 6

    1 דקות
    מגישים מיד, מומלץ בתוספת צזיקי או יוגורט מתובל.
לביבות ספגטי, פסטו וגבינות

שלב 1 מתוך 6

שוברים את הספגטי לרבעים ומבשלים על פי ההוראות שעל גבי האריזה.

לביבות ספגטי, פסטו וגבינות

שלב 2 מתוך 6

מסננים ושומרים בצד.

לביבות ספגטי, פסטו וגבינות

שלב 3 מתוך 6

מערבבים את הספגטי המבושל עם שאר מרכיבי המילוי.

לביבות ספגטי, פסטו וגבינות

שלב 4 מתוך 6

מחממים במחבת רחבה שמן לטיגון.

לביבות ספגטי, פסטו וגבינות

שלב 5 מתוך 6

בעזרת כף גדולה יוצרים לביבות במחבת ומטגנים 3 דקות מכל צד.

לביבות ספגטי, פסטו וגבינות

שלב 6 מתוך 6

מגישים מיד, מומלץ בתוספת צזיקי או יוגורט מתובל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 2

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ל לאה

האם יש ריקוטה בכשרות מהדרין?

ל לאה

האם יש גבינת גאודה בכשרות בד"ץ?

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • פסטות
  • פסטות
  • בראנץ'
  • תוספות
  • דל סוכר
  • גבינות
  • מתאבנים
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • אוכל מקומי
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • בישול במחבת
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • לביבות קמח מצה

    לביבות קמח מצה

    45 דקות קל
  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים