דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות עגבניות צלויות עם גבינת פטה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות עגבניות צלויות עם גבינת פטה

לביבות עגבניות צלויות עם גבינת פטה

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מירי מזרחי
קציצות טעימות ומיוחדות באמת, שיעשו לכם שמח בפה עם טעם מתקתק ועשיר של עגבניות צלויות. להגיש על מצע יוגורט קריר

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כפות
פטרוזיליה קצוצה
2  כפות
נענע קצוצה
600  גרם
עגבנייה
150  גרם
גבינת פטה / בולגרית מפוררת
5  כפות
קמח לבן
1 
ביצה טרופה
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
1  כף
'מנק עגבניוח 100% ךניבים טבעיים 400 גר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום בינוני-נמוך, מרפדים תבנית בנייר אפיה, חותכים עגבניות לרבעים לאורכן ומסדרים בתבנית, כשצד הקליפה כלפי מטה. צולים את העגבניות בתנור במשך שעה, העגבניות מתייבשות ומתכווצות מעט, מעבירים את העגבניות לצינון.
  • שלב 2

    0 דקות
    מפרידים בין הקליפות לבשר העגבניות וזורקים את הקליפות. קוצצים גס את בשר העגבניות ומעבירים אותן כולל המיצים לקערת ערבוב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לקערה את הגבינה, הפטרוזיליה, הנענע והביצה ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים מלח, פלפל ומרק עגבניות לשיפור הטעם ומערבבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים שמן בעומק ס"מ במחבת על להבה בינונית, מנטפים כפות מלאות מתערובת העגבניות והגבינה לתוך השמן החם. מטגנים את הקציצות במשך כחמש דקות מכל צד עד להזהבה, מוציאים את הקציצות מהשמן בכף מחוררת ומספיגים על מגבת נייר. בתאבון.
לביבות עגבניות צלויות עם גבינת פטה

שלב 1 מתוך 4

מחממים תנור לחום בינוני-נמוך, מרפדים תבנית בנייר אפיה, חותכים עגבניות לרבעים לאורכן ומסדרים בתבנית, כשצד הקליפה כלפי מטה. צולים את העגבניות בתנור במשך שעה, העגבניות מתייבשות ומתכווצות מעט, מעבירים את העגבניות לצינון.

לביבות עגבניות צלויות עם גבינת פטה

שלב 2 מתוך 4

מפרידים בין הקליפות לבשר העגבניות וזורקים את הקליפות. קוצצים גס את בשר העגבניות ומעבירים אותן כולל המיצים לקערת ערבוב.

לביבות עגבניות צלויות עם גבינת פטה

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים לקערה את הגבינה, הפטרוזיליה, הנענע והביצה ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים מלח, פלפל ומרק עגבניות לשיפור הטעם ומערבבים.

לביבות עגבניות צלויות עם גבינת פטה

שלב 4 מתוך 4

מחממים שמן בעומק ס"מ במחבת על להבה בינונית, מנטפים כפות מלאות מתערובת העגבניות והגבינה לתוך השמן החם. מטגנים את הקציצות במשך כחמש דקות מכל צד עד להזהבה, מוציאים את הקציצות מהשמן בכף מחוררת ומספיגים על מגבת נייר. בתאבון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • לביבות קמח מצה

    לביבות קמח מצה

    45 דקות קל
  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים