דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות פאפנאש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות פאפנאש

לביבות פאפנאש

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: אורית ניידיץ
לביבות גבינה רומניות קלות הכנה. להגיש לצד שמנת חמוצה או מרמלדת דובדבנים

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
גבינת
150  גרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.25  כוס
קמח לבן
2 
ביצה
1  שקית
סוכר וניל
0.25  כוס
סוכר לבן
1  כפית
תמצית וניל
3  כפות
שמן קנולה
0.5  גביע
שמנת חמוצה
0.5  כוס
דובדבנים בסירופ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערה את הגבינה, הביצים, הסוכר, סוכר הוניל ותמצית הוניל.
  • שלב 2

    0 דקות
    מנפים, בקערה נפרדת, 150 גרם קמח ומוסיפים אותו אל תערובת הגבינה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר לצינון של שעה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכינים קערית עם 1/4 כוס קמח, מקמחים את הידיים, יוצרים מהתערובת לביבות ומניחים אותן על נייר אפייה/פרגמנט.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצרים מתערובת הבצק עיגולים בינוניים.
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצקים שמן למחבת בגובה סנטימטר ומחממים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מטגנים את הלביבות עד להזהבה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מגישים לצד מרמלדת דובדבנים או שמנת חמוצה.
לביבות פאפנאש

שלב 1 מתוך 8

מערבבים בקערה את הגבינה, הביצים, הסוכר, סוכר הוניל ותמצית הוניל.

לביבות פאפנאש

שלב 2 מתוך 8

מנפים, בקערה נפרדת, 150 גרם קמח ומוסיפים אותו אל תערובת הגבינה.

לביבות פאפנאש

שלב 3 מתוך 8

מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר לצינון של שעה.

לביבות פאפנאש

שלב 4 מתוך 8

מכינים קערית עם 1/4 כוס קמח, מקמחים את הידיים, יוצרים מהתערובת לביבות ומניחים אותן על נייר אפייה/פרגמנט.

לביבות פאפנאש

שלב 5 מתוך 8

יוצרים מתערובת הבצק עיגולים בינוניים.

לביבות פאפנאש

שלב 6 מתוך 8

יוצקים שמן למחבת בגובה סנטימטר ומחממים.

לביבות פאפנאש

שלב 7 מתוך 8

מטגנים את הלביבות עד להזהבה.

לביבות פאפנאש

שלב 8 מתוך 8

מגישים לצד מרמלדת דובדבנים או שמנת חמוצה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • לביבות קמח מצה

    לביבות קמח מצה

    45 דקות קל
  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים