דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות פיצה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות פיצה

לביבות פיצה

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רומי
הילדים שלכם לא יאמינו שקיים כזה חיבור נפלא. רוצו לטגן

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
תפוח אדמה קלופים
200  גרם
גבינה צהובה
1 
בצל בינוני
0.5  כוס
זיתים קצוצים, ללא חרצנים
1 
עגבנייה
1  כפית
רסק עגבניות
3  כפות
קמח לבן
2  כפות
פירורי לחם פירורית זהב מערבבים עם הקמח
3 
ביצה
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
0  לפי הטעם
אורגנו
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מגרדים תפוחי אדמה+ בצל בפומפייה גסה וסוחטים מעט. מגרדים גם את הגבינה.
  • שלב 2

    0 דקות
    חותכים עגבנייה לקוביות, מסננים קצת מהנוזלים וגרעינים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים בקערה את תפוחי האדמה, הבצל, הגבינה והעגבניות, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים לתערובת אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים שמן במחבת.
  • שלב 5

    0 דקות
    בעזרת כף יוצקים את הלביבות למחבת, ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג ואוכלים. בתיאבון!
לביבות פיצה

שלב 1 מתוך 5

מגרדים תפוחי אדמה+ בצל בפומפייה גסה וסוחטים מעט. מגרדים גם את הגבינה.

לביבות פיצה

שלב 2 מתוך 5

חותכים עגבנייה לקוביות, מסננים קצת מהנוזלים וגרעינים.

לביבות פיצה

שלב 3 מתוך 5

מערבבים בקערה את תפוחי האדמה, הבצל, הגבינה והעגבניות, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים לתערובת אחידה.

לביבות פיצה

שלב 4 מתוך 5

מחממים שמן במחבת.

לביבות פיצה

שלב 5 מתוך 5

בעזרת כף יוצקים את הלביבות למחבת, ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג ואוכלים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • לביבות קמח מצה

    לביבות קמח מצה

    45 דקות קל
  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים