דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות פתיתים, מנגולד וגבינות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות פתיתים, מנגולד וגבינות

לביבות פתיתים, מנגולד וגבינות

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: ניצן ירדן
לביבות מיוחדות וטעימות בשילוב של פתיתים, גבינות ומנגולד שמגישים עם רוטב יוגורט רענן

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
פתיתים אפויים קוסקוס
4  כוסות
מים רותחים
2  כפות
שמן זית
1  כפית
מלח
2  חבילות
מנגולד (החלק הירוק בלבד) קצוצים
2 
בצל קצוצים
4  שיני
שום קצוצות
100  גרם
גבינת ריקוטה
100  גרם
גבינת מוצרלה
4 
ביצה
4  כפות
קמח
0.5  כפית
מלח
0.25  כפית
פלפל שחור
2  גביעים
יוגורט 7%
3  כפות
שמן זית חזק
0.25  כפית
בהרט
5  עלים
נענע קצוצים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    2 דקות
    מחממים בסיר 2 כפות שמן.
  • שלב 2

    4 דקות
    מוסיפים את הפתיתים ומערבבים.
  • שלב 3

    10 דקות
    מוסיפים מלח ואת המים ומבשלים עם מכסה סגור כ-10 דקות.
  • שלב 4

    10 דקות
    מצננים מעט את הפתיתים המבושלים.
  • שלב 5

    5 דקות
    מעבירים לקערה את הפתיתים ומוסיפים את שאר מרכיבי הלביבות – מנגולד, בצלים, שום, ריקוטה, מוצרלה, ביצים, קמח, מלח ופלפל. מערבבים יחד.
  • שלב 6

    5 דקות
    מחממים מחבת עם שמן לטיגון.
  • שלב 7

    15 דקות
    יוצרים בעזרת כף לביבות, מטגנים 3 דקות מכל צד.
  • שלב 8

    2 דקות
    להכנת רוטב היוגורט - מערבבים את היוגורט, שמן זית, סומאק, עלי נענע ומלח ופלפל לפי הטעם.
  • שלב 9

    1 דקות
    מגישים את הלביבות חמימות עם הרוטב בצד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • חברים
  • בראנץ'
  • תוספות
  • גבינות
  • מתאבנים
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • מנת ירקות/פירות
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • אוכל מקומי
  • מנה עליונה
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מנות צלויות
  • אוכל טבעוני
  • בישול במחבת
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל
  • לביבות תפוחי אדמה אווריריות

    לביבות תפוחי אדמה אווריריות

    45 דקות קל
  • לביבות תפוחי אדמה קלאסיות

    לביבות תפוחי אדמה קלאסיות

    40 דקות בינוני
  • לביבות תפוחי אדמה וקישואים

    לביבות תפוחי אדמה וקישואים

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים