דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות קינואה ודלעת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות קינואה ודלעת

לביבות קינואה ודלעת

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
לביבות דגנים, ירקות ועשבי תיבול אפויות בתנור, זה אמנם נשמע כמעט בריא מדי, אבל התוצאה בהחלט טעימה

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
קינואה
500  גרם
דלעת חתוכה לקוביות בגודל 3 ס"מ
1 
בצל קצוץ
2  כפות
שמן שומשום
2  כפות
שמן קנולה
0.5  זר
פטרוזיליה קצוצה
0.5  זר
בזיליקום קצוץ
3  שיני
שום קצוצות
1 
ביצה
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל
1  קורט
אגוז מוסקט טחון טחון
3  כפות
פירורי לחם פירורית זהב
2  כפות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    25 דקות
    מבשלים קינואה ב-2 כוסות מים כ-25 דקות עד לריכוך. מסננים במידה ויש נוזלים.
  • שלב 2

    20 דקות
    אופים קוביות דלעת בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות בכלי מכוסה, עד שהן מתרככות. מצננים.
  • שלב 3

    4 דקות
    מטגנים בצל במחבת טפלון עם כף שמן שומשום וכף שמן קנולה כ-4 דקות או עד להזהבה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבדים את הדלעת האפויה עם הבצל המטוגן, עשבי תיבול, שום וביצה במעבד מזון עד לקבלת מחית. מעבירים את התערובת לקערה.
  • שלב 5

    5 דקות
    מוסיפים למחית את הקינואה יחד עם תבלינים, פירורי לחם וקמח ומערבבים. מניחים בצד ל-5 דקות.
  • שלב 6

    10 דקות
    יוצרים קציצות בידיים. מברישים במעט שמן זית משני הצדדים ואופים כ-10 דקות בטמפרטורה גבוהה. 1.הופכים אחרי חמש דקות לצד השני.
לביבות קינואה ודלעת

שלב 1 מתוך 6

מבשלים קינואה ב-2 כוסות מים כ-25 דקות עד לריכוך. מסננים במידה ויש נוזלים.

לביבות קינואה ודלעת

שלב 2 מתוך 6

אופים קוביות דלעת בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות בכלי מכוסה, עד שהן מתרככות. מצננים.

לביבות קינואה ודלעת

שלב 3 מתוך 6

מטגנים בצל במחבת טפלון עם כף שמן שומשום וכף שמן קנולה כ-4 דקות או עד להזהבה.

לביבות קינואה ודלעת

שלב 4 מתוך 6

מעבדים את הדלעת האפויה עם הבצל המטוגן, עשבי תיבול, שום וביצה במעבד מזון עד לקבלת מחית. מעבירים את התערובת לקערה.

לביבות קינואה ודלעת

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים למחית את הקינואה יחד עם תבלינים, פירורי לחם וקמח ומערבבים. מניחים בצד ל-5 דקות.

לביבות קינואה ודלעת

שלב 6 מתוך 6

יוצרים קציצות בידיים. מברישים במעט שמן זית משני הצדדים ואופים כ-10 דקות בטמפרטורה גבוהה. 1.הופכים אחרי חמש דקות לצד השני.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל סוכר
  • קטניות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • לביבות קמח מצה

    לביבות קמח מצה

    45 דקות קל
  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים