דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות קישואים ותפוחי אדמה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות קישואים ותפוחי אדמה

לביבות קישואים ותפוחי אדמה

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: אתי ישפה
הכי כיף לאכול את הלביבות עם סלט ורטבים טובים ליד

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
קישוא
3 
תפוח אדמה בינוניים
1 
בצל גדול
1  כפית
פלפל
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
2 
ביצה
0.5  כוס
תירס לא חובה
0.5  סלסילה
פטריות שמפיניון קצוצות, לא חובה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מגרדים בפומפיה בצל, קישואים ותפוחי אדמה.
  • שלב 2

    0 דקות
    סוחטים את הירקות להוצאת עודפי הנוזלים ומעבירים לקערה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים תיבול, ביצים, תירס ופטריות ומערבבים.
  • שלב 4

    10 דקות
    מניחים את התערובת בצד ל-10 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מטגנים בשמן עמוק חם עד הזהבה מ-2 הצדדים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים ומספיגים על נייר סופג.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגישים עם סלט קצוץ דק ורוטב אלף האיים או רוטב שום.
לביבות קישואים ותפוחי אדמה

שלב 1 מתוך 7

מגרדים בפומפיה בצל, קישואים ותפוחי אדמה.

לביבות קישואים ותפוחי אדמה

שלב 2 מתוך 7

סוחטים את הירקות להוצאת עודפי הנוזלים ומעבירים לקערה.

לביבות קישואים ותפוחי אדמה

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים תיבול, ביצים, תירס ופטריות ומערבבים.

לביבות קישואים ותפוחי אדמה

שלב 4 מתוך 7

מניחים את התערובת בצד ל-10 דקות.

לביבות קישואים ותפוחי אדמה

שלב 5 מתוך 7

מטגנים בשמן עמוק חם עד הזהבה מ-2 הצדדים.

לביבות קישואים ותפוחי אדמה

שלב 6 מתוך 7

מוציאים ומספיגים על נייר סופג.

לביבות קישואים ותפוחי אדמה

שלב 7 מתוך 7

מגישים עם סלט קצוץ דק ורוטב אלף האיים או רוטב שום.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות גבינה מלוחה

    לביבות גבינה מלוחה

    20 דקות קל
  • לביבות גבינה של סבתא

    לביבות גבינה של סבתא

    25 דקות בינוני
  • לביבות בטטה ותרד

    לביבות בטטה ותרד

    50 דקות קל
  • לביבות תפוחי אדמה ובטטה משגעות

    לביבות תפוחי אדמה ובטטה משגעות

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים