שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
לביבות תפוחים ותות שדה

לביבות תפוחים ותות שדה

תאריך פרסום: 9/12/2015
דרוג הגולשים:
אלונה זוהר
זמן הכנה:

20 דקות

דרגת קושי:

קל

כמות סועדים:

8

מצרכים

8 לביבות גדולות:

2 תפוחים גדולים מגורדים על פומפייה גסה
1 ביצה
4 כפות קמח תופח של אסם
4 כפות יוגורט תות שדה
1 שקית סוכר וניל
2 כפות קונפיטורת תות שדה
מעט שמן לטיגון (שכבה דקה)

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל הרכיבים מלבד השמן.
2. מחממים שמן במחבת גדולה.
3. יוצקים בעזרת כף לביבות לשמן החם ומטגנים משני הצדדים עד השחמה.
4. מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
5. מגישים עם יוגורט תות שדה.

אהבתם? יש לכם מה לשפר? יש לכם שאלה לבשלנית שלנו?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים
עוד מתכונים של אלונה זוהר

עוד מתכונים של אלונה זוהר