דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות תפוח אדמה במילוי בשר טחון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות תפוח אדמה במילוי בשר טחון

לביבות תפוח אדמה במילוי בשר טחון

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
לביבות תפוח אדמה עם טוויסט מפתיע ומשביע

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
תפוח אדמה מבושלים במים
1 
ביצה
1 
בצל קצוץ
2  כפות
שמן קנולה
0.25  כוס
מים
0  לפי הטעם
אגוז מוסקט
2  עלים
עלה דפנה
1  כפית
מלח
300  גרם
בשר בקר טחון
0.5  כפית
פלפל שחור
1  זר
פטרוזיליה קצוצה דק
0.5  כפית
כורכום
1  מיכל
שמן קנולה לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל, מוסיפים את המים, מלח, פלפל, עלי דפנה ואגוז מוסקט.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הבשר והפטרוזיליה, ומערבבים עד שהבשר משנה את צבעו.
  • שלב 3

    0 דקות
    מועכים את התפו"א, מתבלים במעט מלח, פלפל שחור וכורכום, מוסיפים 2 כפות שמן וביצה, ומערבבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    לוקחים חופן מהתפו"א, פותחים ומכניסים פנימה מתערובת הבשר. סוגרים היטב תוך כדי גלגול עם היד, כמו קציצה מאורכת גדולה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מטגנים את הקציצה בשמן עמוק משני הצדדים עד להזהבה. בתיאבון!
לביבות תפוח אדמה במילוי בשר טחון

שלב 1 מתוך 5

מטגנים את הבצל, מוסיפים את המים, מלח, פלפל, עלי דפנה ואגוז מוסקט.

לביבות תפוח אדמה במילוי בשר טחון

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את הבשר והפטרוזיליה, ומערבבים עד שהבשר משנה את צבעו.

לביבות תפוח אדמה במילוי בשר טחון

שלב 3 מתוך 5

מועכים את התפו"א, מתבלים במעט מלח, פלפל שחור וכורכום, מוסיפים 2 כפות שמן וביצה, ומערבבים.

לביבות תפוח אדמה במילוי בשר טחון

שלב 4 מתוך 5

לוקחים חופן מהתפו"א, פותחים ומכניסים פנימה מתערובת הבשר. סוגרים היטב תוך כדי גלגול עם היד, כמו קציצה מאורכת גדולה.

לביבות תפוח אדמה במילוי בשר טחון

שלב 5 מתוך 5

מטגנים את הקציצה בשמן עמוק משני הצדדים עד להזהבה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • טאפסים
  • תוספות
  • ללא דגים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • לביבות קמח מצה

    לביבות קמח מצה

    45 דקות קל
  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים