המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה ומכסים במגבת ל-120 דקות.
מחלקים את הבצק ל-2 ומקמחים משטח עבודה.
מכל חלק יוצרים צורה של לחם ומכסים שוב ל-60 דקות.
מברישים את הלחמים בביצה טרופה ומכניסים לתנור על 180 מעלות 25 דקות ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0