לתת לו לתפוח חצי שעה ושוב ללוש. ועוד פעם תפיחה, ושוב עיבוד עד שהבצק מכפיל את עצמו בנפח. לכסות עם נילון ומגבת, ולחכות שהבצק יתפח.
שלב 3
0 דקות
יש לקצוץ את כל הירקות דק, רצוי עם מעבד מזון. מערבבים היטב.
שלב 4
0 דקות
לאחר שהבצק תפח, אני קורצת 8-9 כדורים מהבצק, ומניחה על שייש משומן.
שלב 5
0 דקות
אח"כ אני מרדדת מעט כל כדור ביד, מניחה 2 כפות גדושות מהתערובת באמצע הבצק, וסוגרת את מכל הצדדים.
שלב 6
0 דקות
אופציה ראשונה, טיגון במחבת: לחמם מחבת על אש נמוכה, ללא שמן ( מאחר והבצק משומן). אני מרימה את הכדור בעדינות מלמטה ומניחה על המחבת. מרדדת בידיים לגודל המחבת ומכסה עד שצד אחד ישחים.
שלב 7
0 דקות
הופכים שוב לטגן את הצד השני, עד שהפיתה זהובה וחומה.
שלב 8
0 דקות
אופציה שניה, בתנור: בתוך תבנית עם נייר אפיה מרדדים 2-3 פיתות ואופים בחום של 180 מעלות עד שמזהיב.
שלב 1
מתוך
8
יש ללוש את הבצק היטב.
שלב 2
מתוך
8
לתת לו לתפוח חצי שעה ושוב ללוש. ועוד פעם תפיחה, ושוב עיבוד עד שהבצק מכפיל את עצמו בנפח. לכסות עם נילון ומגבת, ולחכות שהבצק יתפח.
שלב 3
מתוך
8
יש לקצוץ את כל הירקות דק, רצוי עם מעבד מזון. מערבבים היטב.
שלב 4
מתוך
8
לאחר שהבצק תפח, אני קורצת 8-9 כדורים מהבצק, ומניחה על שייש משומן.
שלב 5
מתוך
8
אח"כ אני מרדדת מעט כל כדור ביד, מניחה 2 כפות גדושות מהתערובת באמצע הבצק, וסוגרת את מכל הצדדים.
שלב 6
מתוך
8
אופציה ראשונה, טיגון במחבת: לחמם מחבת על אש נמוכה, ללא שמן ( מאחר והבצק משומן). אני מרימה את הכדור בעדינות מלמטה ומניחה על המחבת. מרדדת בידיים לגודל המחבת ומכסה עד שצד אחד ישחים.
שלב 7
מתוך
8
הופכים שוב לטגן את הצד השני, עד שהפיתה זהובה וחומה.
שלב 8
מתוך
8
אופציה שניה, בתנור: בתוך תבנית עם נייר אפיה מרדדים 2-3 פיתות ואופים בחום של 180 מעלות עד שמזהיב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0