דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחם דבו - הלחם של העדה האתיופית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחם דבו - הלחם של העדה האתיופית

לחם דבו - הלחם של העדה האתיופית

(0)
110 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שירית ברוק
לחם מיוחד מבצק שמרים שאופים בסיר על הכיריים. ההכנה קצרה והתוצאה מדהימה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  כף
מלח
2  כפות
סוכר לבן
0  לפי הטעם
קצח
3  כוסות
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

110 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים את החומרים בקערה, מערבבים מעט ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכסים ומניחים לתפיחה במשך שעה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסמנים על גבי נייר אפייה את קוטר הסיר וחותכים שני עיגולים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים בתחתית הסיר נייר אפייה רטוב, מניחים על גבי הנייר את הבצק ומכסים עם נייר אפייה רטוב ומכסה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מבשלים על אש נמוכה למשך כשעה וחצי.
לחם דבו - הלחם של העדה האתיופית

שלב 1 מתוך 5

מניחים את החומרים בקערה, מערבבים מעט ולשים עד לקבלת בצק אחיד.

לחם דבו - הלחם של העדה האתיופית

שלב 2 מתוך 5

מכסים ומניחים לתפיחה במשך שעה.

לחם דבו - הלחם של העדה האתיופית

שלב 3 מתוך 5

מסמנים על גבי נייר אפייה את קוטר הסיר וחותכים שני עיגולים.

לחם דבו - הלחם של העדה האתיופית

שלב 4 מתוך 5

מניחים בתחתית הסיר נייר אפייה רטוב, מניחים על גבי הנייר את הבצק ומכסים עם נייר אפייה רטוב ומכסה.

לחם דבו - הלחם של העדה האתיופית

שלב 5 מתוך 5

מבשלים על אש נמוכה למשך כשעה וחצי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחם עם אגוזים

    לחם עם אגוזים

    90 דקות בינוני
  • לחם דוחן וגרעיני חמניות

    לחם דוחן וגרעיני חמניות

    170 דקות בינוני
  • לחם בצורת סלסלה

    לחם בצורת סלסלה

    90 דקות מאתגר
  • לחם זעתר

    לחם זעתר

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים