דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחם זיתים יווני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחם זיתים יווני

לחם זיתים יווני

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: קרן יגיל
לחם טעים - הגבינה והזיתים כבר בפנים!

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  כוסות
מים חמימים
1  כף
סוכר לבן
0.5  כפית
מלח
4  כפות
שמן זית
50  גרם
חמאה רכה
4  כוסות
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
250  גרם
זיתים קצוצים גס
1  כף
תימין קצוץ
300  גרם
גבינת פטה / בולגרית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    לשים את כל חומרי הבצק למעט הזיתים והגבינה ומשהים להתפחה כשעתיים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים אוויר מהבצק ומוסיפים את הזיתים. לשים היטב ומתפיחים כשעה עד שהבצק מכפיל את עצמו.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרדדים לעלה צלבני ובפנים שמים את הגבינה הבולגרית ואת הטימין ויוצרים כיכר.
  • שלב 4

    0 דקות
    שמים את הכיכר בתבנית ומשהים להתפחה של שעה.
  • שלב 5

    0 דקות
    חורצים בכיכר 4 חריצים אלכסוניים ואופים כחמישים דק' ב-200 מעלות.
לחם זיתים יווני

שלב 1 מתוך 5

לשים את כל חומרי הבצק למעט הזיתים והגבינה ומשהים להתפחה כשעתיים.

לחם זיתים יווני

שלב 2 מתוך 5

מוציאים אוויר מהבצק ומוסיפים את הזיתים. לשים היטב ומתפיחים כשעה עד שהבצק מכפיל את עצמו.

לחם זיתים יווני

שלב 3 מתוך 5

מרדדים לעלה צלבני ובפנים שמים את הגבינה הבולגרית ואת הטימין ויוצרים כיכר.

לחם זיתים יווני

שלב 4 מתוך 5

שמים את הכיכר בתבנית ומשהים להתפחה של שעה.

לחם זיתים יווני

שלב 5 מתוך 5

חורצים בכיכר 4 חריצים אלכסוניים ואופים כחמישים דק' ב-200 מעלות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחם עם אגוזים

    לחם עם אגוזים

    90 דקות בינוני
  • לחם דוחן וגרעיני חמניות

    לחם דוחן וגרעיני חמניות

    170 דקות בינוני
  • לחם בצורת סלסלה

    לחם בצורת סלסלה

    90 דקות מאתגר
  • לחם זעתר

    לחם זעתר

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים